Het enige echte mini mandalakleurboek

Het enige echte mini mandalakleurboek - Diverse auteurs | Fthsonline.com

...ven weg uit de stress en drukte v.. De vorm en symmetrie van de mandala's zorgen ervoor dat je aandacht naar het middelpunt van de mandala wordt getrokken zodat er geen ruimte overblijft voor stress en zorgen ... Het enige echte mandalakleurboek - - 9789045324876 | Bruna.nl ... . Het zesde enige echte mandalakleurboek bevat 70 nieuwe en unieke mandala's op 200 grams papier, wat het boek geschikt maakt voor een verscheidenheid aan kleurmaterialen. Na het succes van de eerste drie delen brengen wij nu Het vierde enige echte mandalakleurboek uit, met 70 schitterende nieuwe mandala's. Het boek is zoals altijd gemaakt van extra stevig papier, wat het uitermate geschikt maakt voor allerlei materialen. Deze Collector's Edition van Het enige echte mandalakleurboek is een ware eyecatcher en e ... Het enige echte mini mandalakleurboek - KleurplatenNL.nl ... . Het boek is zoals altijd gemaakt van extra stevig papier, wat het uitermate geschikt maakt voor allerlei materialen. Deze Collector's Edition van Het enige echte mandalakleurboek is een ware eyecatcher en een hebbeding voor elke kleurfan. De mooie hardcover uitvoering met goudfolie geeft dit boek een chique uitstraling en maakt het een waardige omlijsting voor de kunst die je van deze mandala's in dit boek gaat maken. Auteur: N. Neven, Prijs: € 6,99, ISBN/ISBN13: 9789045318929, Categorie: Boek, De mandala's in 'Het enige echte mini mandalakleurboek' zijn op een iets kleiner formaa... 9789045318929 904531892X Het enige echte mini mandalakleurboek De mandala's in 'Het enige echte mini mandalakleurboek' zijn op een iets kleiner formaat extra geschikt om in je zak of tas te steken voo Het is dus geen verrassing dat de mandalakleurboeken ongekend populair blijven onder de fanatieke en beginnende kleurders. 'Het achtste enige echte mandalakleurboek' bevat 70 nieuwe, gedetailleerde mandala's op 200 grams papier, wat het boek geschikt maakt voor een verscheidenheid aan materialen. Het enige echte mini mandalakleurboek | ISBN 9789045318929 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 9789045321837 9045321831 Het enige echte mandalakleurboek Mandala's zijn het favoriete onderwerp van volwassenen om in te kleu...

INFORMATIE

AUTEUR
Diverse auteurs
DIMENSIE
11,1 MB
BESTANDSNAAM
Het enige echte mini mandalakleurboek.pdf

OMSCHRIJVING

De mandala's in 'Het enige echte mini mandalakleurboek' zijn op een iets kleiner formaat extra geschikt om in je zak of tas te steken voor een kleurmomentje onderweg!Even weg uit de stress en drukte van alledag door je te focussen op deze prachtige kunstwerkjes. Kleur in de trein, in de auto (achterin!) of in de pauze op het werk. De kwaliteit van het papier is gelijk aan de grote mandalakleurboeken, wat het geschikt maakt voor veel materialen.

Wil je het boek lezen?Het enige echte mini mandalakleurboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diverse auteurs. Lezen Het enige echte mini mandalakleurboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN