Blij met een hersentumor

Blij met een hersentumor - Will Pye | Fthsonline.com

...maar ook voor de omgeving die moet leren omgaan met de vaak sombere levensverwachting en de neurologische beperkingen of gedragsveranderingen van de patiënt als gevolg van de tumor ... Blij met een hersentumor - metadata.isbn.nl ... . De vooruitzichten van een hersentumor patiënt hangen vooral af van de aard van de hersentumor, de leeftijd en conditie van de patiënt en de behandelmogelijkheden. Zo is de prognose van een patiënt met hersenmetastasen of met een glioblastoma multiforme meestal niet gunstig maar bij goedaardige hersentumoren beter. Blij met een hersentumor: leren alles te ontvangen wat ons wordt geschonken | Pye, Will | ISBN: 9789492920515 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch ... Blij met een hersentumor, Will Pye - Paperback ... ... . Blij met een hersentumor: leren alles te ontvangen wat ons wordt geschonken | Pye, Will | ISBN: 9789492920515 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Bij bestraling wordt een specifiek gebied, in dit geval de hersentumor en de directe omgeving, behandeld met röntgenstraling. Bij chemotherapie worden medicijnen toegediend. Meestal gaat het hier om middelen die snel delende cellen kunnen doden of remmen, zogenaamde cytostatica. Ben blij dat het jullie goed heeft gedaan. Een goede week om vaak aan terug te denken. X. ... Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * Reactie. Naam * E-mail * Website. ... Leven met een hersentumor Abonneren op blog. Name. Email....

INFORMATIE

AUTEUR
Will Pye
DIMENSIE
7,52 MB
BESTANDSNAAM
Blij met een hersentumor.pdf

OMSCHRIJVING

Wat gebeurt er met je als een arts tegen je zegt: "U heeft een hersentumor.'?Bij de meeste mensen zou dit onmiddellijk paniek en heel veel stress oproepen. Will Pye kreeg deze diagnose in 2011. Zijn tumor was toen al zo groot als een tennisbal. Tot zijn eigen verbazing kon hij dit aanhoren en de daaropvolgende behandelingen ondergaan zonder boosheid of angst te voelen. Hij was toen 31 en al tien jaar bezig met een proces van persoonlijke groei en bewustwording. Hij bleek in staat zijn tumor te beschouwen als een - nogal vreemd verpakt - cadeau, als een mogelijkheid tot verdere ontwikkeling. In dit boek vertelt hij hoe zijn proces sindsdien verliep. Gelukkig hoef je geen hersentumor of een andere ziekte te hebben om je te laten inspireren door de diepe wijsheid, aangevuld met veel liefde en humor, die Will Pye in dit boek met je deelt. Hij laat je zien dat alles kan worden beschouwd als een cadeau, in welke situatie je je ook bevindt of met welke problemen je ook wordt geconfronteerd. Pak het uit, verken de ongekende mogelijkheden die het biedt, open je hart en transformeer het tot een zegening. "Wanneer je de manier waarop je naar dingen kijkt verandert, veranderen de dingen waar je naar kijkt." Max Planck"Will spreekt vanuit iets wat echt is, en waar. Het gebeurt maar zelden dat iemands woorden niet alleen maar woorden zijn, maar rinkelende belletjes worden die je hart doen smelten." Unmani Liza Hyde, auteur en spiritueel leraar"I can be intense and serious, though not for long." Will PyeWill Pye is sociaal ondernemer, docent, coach, spreker en auteur. Hij werkt over de hele wereld zowel met groepen als met individuen om transformatie op het hoogste niveau te faciliteren. Zijn werk laat zich samenvatten door de term "integratie': integratie van psychologische heelheid, spiritueel ontwaken, wetenschap, spiritualiteit, verstand, intuïtie, persoonlijke groei en welzijn met collectieve ontwikkeling en sociale rechtvaardigheid.

Wil je het boek lezen?Blij met een hersentumor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Will Pye. Lezen Blij met een hersentumor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN