De Anti-Hufter Methode

De Anti-Hufter Methode - R. Sutton | Fthsonline.com

...t Provocatief Coachen vs 'Gewoon' Coachen ... De anti-hufter methode | Sutton | 9789055945542 | Businezz ... . Older Post Disfunctionele-denkpatronenlijst. @provocatiefpsycholoog. Adélka Vendl. Deze week de hele week netjes mijn voucher proberen te vragen. Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link. Vind of bied uw tweedehands Theologie, bijbelstudie en kerkgeschiedenis aan op Speurders.nl. De anti-hufter methode / kleine over ... De anti-hufter methode (met afbeeldingen) | Boeken, Eikels ... .nl. De anti-hufter methode / kleine overlevingsgids om het hoofd te bieden aan eikels, tirannen, halve garen, kloothommels en andere schadelijke personen op het werkDe anti-hufter methode - kleine overlevingsgids om het hoofd te bieden aan eikels, tirann : Scriptum: 2008, 148pp, Gebonden: € 9,00: Woordenwinkel: Bles, Noud...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Sutton
DIMENSIE
7,38 MB
BESTANDSNAAM
De Anti-Hufter Methode.pdf

OMSCHRIJVING

'Wat een hufter!' Kunt u zich hier iemand bij voorstellen? Jazeker! Het is uw medewerker, uw collega, uw directeur, uzelf misschien. De vuile hufter is die onuitstaanbare, van tijd tot tijd briljante, maar altijd schadelijke persoon wiens aanwezigheid het leven, de atmosfeer en - heel vaak - de performance van een bedrijf of een organisatie verziekt. 'De anti-huftermethode' is een boek dat dit belangrijke probleem identificeert en behandelt: de aanwezigheid en de invloed van hufters op de werkplek.Robert Sutton laat zien dat hufters op het werk geen kleine hinderpalen maar serieuze obstakels voor succes zijn. Hij biedt strategieën voor het overleven en terugvechten in organisaties die worden geteisterd door eikels, tirannen, halve garen, kloothommels en andere schadelijke personen.Zou het niet geweldig zijn als we door het leven konden gaan zonder mensen tegen te komen die ons met hun opmerkingen en gedrag onderuit proberen te halen? Dit boek richt zich op het verwijderen van die lui door hen erop aan te spreken als ze anderen van hun zelfrespect en waardigheid beroven.

Wil je het boek lezen?De Anti-Hufter Methode in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Sutton. Lezen De Anti-Hufter Methode Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN