De Bende Van Anansi

De Bende Van Anansi - Neil Gaiman | Fthsonline.com

...werden doorgegeven. Anansi is een slimme, sluwe spin met magische krachten ... ② neil gaiman - de bende van anansi - Romans | 2dehands ... . Tijdens de slavernij, toen het voor slaven verboden was om hun eigen cultuur uit te dragen, werd de kleine slimme Anansi het symbool van stil verzet, van 'wie niet sterk is moet slim zijn'. 1: Niemandsland. 2: Spiegels en Rook. 3: Amerikaanse Goden. 4: Coraline. 5: Ster. 6: De Bende van Anansi. 7: Alles is Breekbaar. 8: Het Kerkhof. Aangezien deze zomer de 2e grote Amerikaanse roman De Bende van Anansi v ... FOK.nl / Reviews / Boek: Neil Gaiman - De Bende van Anansi ... . Aangezien deze zomer de 2e grote Amerikaanse roman De Bende van Anansi van Neil Gaiman uitkomt, is het de hoogste tijd om zijn 1e grote Amerikaanse roman, die door hem zelf een reisverhaal genoemd wordt, nog eens onder de aandacht te brengen. Jeroen Theunissen - bekend van de romans "De omwegen" (shortlist Libris Prijs 2014) en "Jouw huid" en van Compagnie Cecilia - en Gorges Ocloo bewerken verhalen uit de Anansi-cyclus tot een vertelling vol humor, reflectie en inzicht over ons maatschappelijk functioneren. In de beste traditie van storytelling....

INFORMATIE

AUTEUR
Neil Gaiman
DIMENSIE
10,74 MB
BESTANDSNAAM
De Bende Van Anansi.pdf

OMSCHRIJVING

DE BENDE VAN ANANSIFat Charlie Nancy niet dik. Al twintig jaar niet meer. Hij is wel woedend, in de war en meer dan een beetje bang. Want zijn leven staat volledig op zijn kop en dat is allemaal de schuld van zijn vader.Als die g nte grappenmaker niet dood was gebleven op een karaokepodium, zou Charlie nog steeds geen enkel idee hebben van de ware identiteit van zijn oude heer. En hij zou evenmin weten dat hij een broer heeft die Spider heet, met dezelfde sinistere bovennatuurlijke gaven als hun vader.En dan zou die broer niet zijn leven overgenomen hebben. En zijn flat. En zijn verloofde. En es beter doen dan hij. Charlie voelt zich even machteloos als een vlieg in een spinnenweb. Daarom neemt hij onorthodoxe maatregelen: een voodooritueel dat Spider voorgoed uit zijn buurt moet houden.Maar krijgt Charlie zijn leven terug als het duister ontwaakt? Of staat hij op de drempel van een hele nieuwe onderwereld van pijn? Elke gave, elk ritueel, elk web heeft een prijs...Met dit boek bevestigde de veel bekroonde Neil Gaiman zijn status als de nieuwe ster van de genreliteratuur: het kwam op 1 binnen in de belangrijkste Amerikaanse bestsellerlijst. Momenteel worden van vijf Gaiman-verhalen bioscoopfilms gemaakt. Gaimans werk verschijnt in negentien landen in vertaling.

Wil je het boek lezen?De Bende Van Anansi in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Neil Gaiman. Lezen De Bende Van Anansi Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN