De Brielse tak Verhey

De Brielse tak Verhey - Herbert Verhey | Fthsonline.com

...rde. Het eerste deel behandelt de stamreeks van de Brielse tak vanaf ca ... home - Restaurant op het eilandje in Brielle ... . 1600, aangevuld met familie-aantekeningen van de waterstaatsingenieur Cornelis Verheij Bz. De Brielse tak Verhey is de uitwerking van een genealogisch onderzoek naar de familie met als nadruk de tak die rond 1800 van Wer­kendam naar Brielle trok en daarna uitwaaierde. Het eerste deel behandelt de stamreeks van de Brielse tak vanaf ca. 1600, aangevuld met familie-aantekeningen van de waterstaatsingenieur ... Herbert Verhey | Boeken & Recensies | Hebban.nl ... . 1600, aangevuld met familie-aantekeningen van de waterstaatsingenieur Cornelis Verheij Bz. (Werkendam 1749 - Brielle 1827), portretten uit het ... De Brielse tak Verhey is de uitwerking van een genealogisch onderzoek naar de familie met als nadruk de tak die rond 1800 van Wer­kendam naar Brielle trok en daarna uitwaaierde. Het eerste deel behandelt de stamreeks van de Brielse tak vanaf ca. 1600, aangevuld met familie-aantekeningen van de waterstaatsingenieur Cornelis Verheij Bz. De Brielse tak Verhey is de uitwerking van een genealogisch onderzoek naar de familie met als nadruk de tak die rond 1800 van… Meer. 19 95. Uiterlijk 13 mei in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat ... De Brielse tak Verhey is de uitwerking van een genealogisch onderzoek naar de familie met als nadruk de tak die rond 1800 van Wer­kendam naar Brielle trok en daarna uitwaaierde. Het eerste deel behandelt de stamreeks van de Brielse tak vanaf ca. 1600, aangevuld met familie-aantekeningen van de waterstaatsingenieur Cornelis Verheij Bz. De Brielse tak Verhey (boek) Zeppelins in 3D (boek ... Hoewel Martinus Gerardus Verhey ervan uitging dat de lezers van zijn gestencilde bundel slechts zouden behoren "tot de mij bekende familie en eventueel kennissenkring," hield hij een slag om de arm en droeg het op "aan hen die-er-belangstelling-voor-hebben!" "Aan de hand ... De Brielse tak Verhey - Herbert Verhey Jouw boekenplank Wil ik lezen. Wil ik lezen; Nu aan het lezen; Gelezen; Verwijderen; Favorieten Verlanglijstje In bezit Uitgeleend {{title}} Nieuwe plank maken; Loading; De wijzigingen zijn opgeslagen; Jouw waardering Jouw recensie Schrijf een ... Bestel online de leukste boeken en de beste kantoorartikelen. Gratis verzending van Bruna Top 100 boeken 14 dagen bedenktijd Familie Verhey (Brielse ta...

INFORMATIE

AUTEUR
Herbert Verhey
DIMENSIE
4,90 MB
BESTANDSNAAM
De Brielse tak Verhey.pdf

OMSCHRIJVING

De Brielse tak Verhey is de uitwerking van een genealogisch onderzoek naar de familie met als nadruk de tak die rond 1800 van Wer­kendam naar Brielle trok en daarna uitwaaierde. Het eerste deel behandelt de stamreeks van de Brielse tak vanaf ca. 1600, aangevuld met familie-aantekeningen van de waterstaatsingenieur Cornelis Verheij Bz. (Werkendam 1749 - Brielle 1827), portretten uit het familiearchief en het familiewapen. Het tweede deel bevat een uitgebreid overzicht van de overige Werkendamse tak­­­ken, waaronder de Rijswijkse-, Nederhemertse- en Den Helderse tak evenals de takken Baggerman Verhey, Kuijck Verhey, Mampers Verhey, Van den Heuvel Verhey, Verhey Pols, Verhey Stam, Verhey van den Boogaard, Verhey van Herwaarden en Verhey van Wijk. Bevat register van familienamen.

Wil je het boek lezen?De Brielse tak Verhey in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herbert Verhey. Lezen De Brielse tak Verhey Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN