Een nacht en daarna

Een nacht en daarna - Hester Kruger | Fthsonline.com

...ende debuutroman over trauma, reflectie en verzoening ... Een nacht en daarna | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Het waargebeurde verhaal speelt zich af in Zuid-Afrika. Margaretha en haar man worden op een nacht overvallen op hun boerderij ten oosten van Johannesburg. Margaretha staat doodsangsten uit. Ze weet te ontsnappen, ook haar man overleeft het. Tijdens de […] Een nacht en daarna van Hester Kruger is een indrukwekkende debuutroman over trauma, reflectie en verzoening. Het waargebeurde verhaal speelt zich af in Zuid-Afr ... Een nacht en daarna - Hester Kruger - 9789023959168 ... . Het waargebeurde verhaal speelt zich af in Zuid-Afrika. Margaretha en haar man worden op een nacht overvallen op hun boerderij ten oosten van Johannesburg. Margaretha staat doodsangsten uit. Ze weet te ontsnappen, ook haar man overleeft het. Tijdens de […] Een nacht en daarna van Hester Kruger is een indrukwekkende debuutroman over trauma, reflectie en verzoening. Het waargebeurde verhaal speelt zich af in Zuid-Afrika. Margaretha en haar man worden op een nacht overvallen op hun boerderij ten oosten van Johannesburg. Margaretha staat doodsangsten uit. Ze weet te ontsnappen, ook haar man overleeft ... Een nacht en daarna is het debuut Hester Kruger, dat de schrijfster heeft geschreven naar aanleiding van eigen ervaringen. In dit boek laat zij Margaretha Bodenstein- du Plessis op de rechtbank het verhaal doen van wat er gebeurde in de nacht dat zij en haar man op hun boerderij in Zuid-Afrika werden overvallen. Een indrukwekkend document humain. Hester Kruger - Een nacht en daarna. Vertaald uit het Zuid-Afrikaans (Een nag en 'n bietjie) door Gerda Lok-Bijzet. ISBN 978-90-239-5916-8, 224 pagina's, € 19,99. Utrecht: Mozaïek 2019. Een nacht en daarna is het debuut Hester Kruger, wat de schrijfster heeft geschreven naar aanleiding van eigen ervaringen. In dit boek laat zij Margaretha Bodenstein- du Plessis op de rechtbank het verhaal doen van wat er gebeurde in de nacht dat zij en haar man op hun boerderij in Zuid-Afrika zijn overvallen. Een nacht en daarna. Hester Kruger (auteur), Gerda Bijzet (vertaler), Rob Van der Veer (nawoord) Genre: Romans. Inhoud; Details; Een vrouw vertelt over de nacht waarin zij en haar man door drie gewelddadige rovers op hun ... Een nacht en daarna van Hester Kruger is een indrukwekkende debuutroman over trauma, reflectie en verzoening. Het waargebeurde verhaal speelt zich af in Zuid-Afrika. Margaretha en haar man worden op een nacht overvallen op hun boerderij ten oosten van Johannesburg. Margaretha staat doodsangsten uit. Ze weet te ontsnappen, ook haar man overleeft het. Een nacht en daarna van Hes...

INFORMATIE

AUTEUR
Hester Kruger
DIMENSIE
4,84 MB
BESTANDSNAAM
Een nacht en daarna.pdf

OMSCHRIJVING

Een nacht en daarna van Hester Kruger is een indrukwekkende debuutroman over trauma, reflectie en verzoening. Het waargebeurde verhaal speelt zich af in Zuid-Afrika.Margaretha en haar man worden op een nacht overvallen op hun boerderij ten oosten van Johannesburg. Margaretha staat doodsangsten uit. Ze weet te ontsnappen, ook haar man overleeft het. Tijdens de rechtsgang vertelt Margaretha in flash-backs het hele verhaal van haar jeugd, haar herinneringen aan haar zwarte vriendinnetje, de overval.

Wil je het boek lezen?Een nacht en daarna in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hester Kruger. Lezen Een nacht en daarna Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN