Friesland

Friesland - Annemarie Bergfeld | Fthsonline.com

...te ontdekken. Door middel van een vakantiehuis in Friesland van Natuurhuisje krijg je de kans om echt te beleven hoe het is om het Friese leven mee te maken ... FrieslandCampina - A global dairy company ... . Bekijk de polders van dichtbij en ontdek al het natuurschoon dat ons eigen land te bieden heeft in deze mooie provincie. Van Vietnam naar Friesland: zij gooiden hun vakantieplannen drastisch om. Backpacken door Vietnam, wilde dieren spotten in Madagaskar of op jungletocht in Indonesië: steeds vaker gaan ... Deze pagina kan alleen goed worden afgebeeld als Javascript is ingeschakeld. Schakel Javascript in en herlaad de pagina. Raadpleeg eventueel je systeem- ... Overnachten en verblijven in Friesland | Friesland.nl ... ... Deze pagina kan alleen goed worden afgebeeld als Javascript is ingeschakeld. Schakel Javascript in en herlaad de pagina. Raadpleeg eventueel je systeem- of applicatiebeheerder. Beleef Friesland, een mooie provincie in het hoge noorden. Dat is waar deze website over gaat. Samen met een team proberen wij het Fries genaamde Fryslân op een nieuwe manier op de kaart te zetten. De mooiste natuurgebieden, beste plekjes om te daten of te relaxen en de prachtige bedrijven worden compleet beschreven. Het laatste Friesland nieuws het eerst op NU.nl. Twee doden bij auto-ongeluk in Fries Koudum, bestuurder gevonden in loods zondag 14 juni om 10:57 - Binnenland...

INFORMATIE

AUTEUR
Annemarie Bergfeld
DIMENSIE
6,89 MB
BESTANDSNAAM
Friesland.pdf

OMSCHRIJVING

Wie Friesland zegt, denkt al gauw aan schaatsen en zeilen, het Eise Eisinga Planetarium en de elf steden, aan de Waterpoort en Bonifatius misschien. Naast dergelijke, alom bekende, Friese onderwerpen biedt deze gids tal van minder beroemde maar minstens zo interessante plekken, monumenten, (vaar)routes, evenementen en pleisterplaatsen die zelfs menig oprjochte Fries nog niet kent. Bovendien bevat dit boek, dat reisgids en geschiedenisboek in één is, een schat aan feiten, weetjes en praktische informatie.

Wil je het boek lezen?Friesland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annemarie Bergfeld. Lezen Friesland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN