Harmonieleer

Harmonieleer - Marisca van Veen | Fthsonline.com

...nnen de muziektheorie dat specifiek gaat over de lesonderdelen intervallen, akkoorden en toonladders ... Eenvoudige Akkoordenleer voor lichte muziek, voorbereiding ... ... .. Harmonieleer is ingedeeld in 8 niveaus (fases): fase 1 tot en met fase 8. Bij afronding van fase 8 is de theoretische kennis voldoende om toelatingsexamen voor het conservatorium te kunnen doen. Harmonieleer, de leer van horizontale en verticale meerstemmigheid, is een vorm toegepaste fysica. Het is gebaseerd op een optelsom van verschillende vormen van sinusgolven die harmonische trillingen vormen. Het blijkt dat mensen sommige samenklanken, combinaties en opeenvolgingen van die geluidsgolven al ... Robert E. (Rob) van der Linden ... - harmonieleer.com ... . Het blijkt dat mensen sommige samenklanken, combinaties en opeenvolgingen van die geluidsgolven als goed samenklinkend ervaren en sommige ... Harmonieleer oefeningen. Harmonieleer oefeningen in het boek KWINTessens.. KWINTessens: een praktische benadering van de harmonieleer via improviseren aan de piano, luisteren, spelen, zingen, componeren....

INFORMATIE

AUTEUR
Marisca van Veen
DIMENSIE
9,69 MB
BESTANDSNAAM
Harmonieleer.pdf

OMSCHRIJVING

De hoofdpersoon, Harri√ętte Kleiweg, stort weer in een burn out. Het proces om weer beter te worden brengt nieuwe inzichten over inspiratie vinden en geborgenheid.De brieven van de Pater geven haar levensvreugde, net als de voorstelling van de kunstenaar.De diagnose adhd en gebeurtenissen van haar jeugd geven duidelijkheid.Met haar vriendje van vroeger en haar broer probeert ze te praten en beter te worden.

Wil je het boek lezen?Harmonieleer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marisca van Veen. Lezen Harmonieleer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN