Het langzame ontwaken

Het langzame ontwaken - Klaas Swaak | Fthsonline.com

...hoog op dat een huwelijk spaak loopt en een gezin uiteenvalt ... Het langzame ontwaken - Klaas Swaak - (ISBN: 9789491737534 ... ... . Een gevierd architect en een succesvolle marketinggoeroe/mediator drijven van elkaar weg als de negatieve publiciteit rond zijn prestigieuze cultuurgebouw aanzwelt en zij haar keuze voor een studie in het buitenland doorzet en vertrekt. Het langzame ontwaken, roman Spanningen rond werk en studie lopen zo hoog op dat een huwelijk spaak loopt en een gezin uiteenvalt. Een gevierd architect en een succesvolle marketinggoeroe/m ... Uitgeverij Nobelman - Klaas Swaak ... . Een gevierd architect en een succesvolle marketinggoeroe/mediator drijven van elkaar weg als de negatieve publiciteit rond zijn prestigieuze cultuurgebouw aanzwelt en zij haar keuze voor een studie in het buitenland doorzet en vertrekt. De breuk wordt definitief ... Ontwaken . Het trage ontwaken van twee lichamen uit de omarming van vluchtende dromen het langzame, lome, bewegende bewust worden van elkaar dit ogenblik dat we tederheid als een bruidssluier om ons heen draperen ik met voorzichtige vingertoppen je mond beroer je eerste glimlach ontvang Het langzame ontwaken, roman Spanningen rond werk en studie lopen zo hoog op dat een huwelijk spaak loopt en een gezin uiteenvalt. Een gevierd architect en een succesvolle marketinggoeroe/mediator drijven van elkaar weg als de negatieve publiciteit rond zijn prestigieuze cultuurgebouw aanzwelt en zij haar keuze voor een studie in het buitenland doorzet en vertrekt. Het langzame ontwaken, roman Spanningen rond werk en studie lopen zo hoog op dat een huwelijk spaak loopt en een gezin uiteenvalt. Een gevierd architect en een succesvolle marketinggoeroe/mediator drijven van elkaar weg als de negatieve publiciteit rond zijn prestigieuze cultuurgebouw aanzwelt en zij haar keuze voor een studie in het buitenland doorzet en vertrekt. Klaas Swaak: Het langzame ontwaken aantal. In winkelmand. Categorie: Groninger schrijvers - Nederlandstalig. Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend) Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend) Het langzame ontwaken, roman Spanningen rond werk en studie lopen zo hoog op dat een huwelijk spaak loopt en een gezin uiteenvalt. Een gevierd architect en een succesvolle marketinggoeroe/mediator drijven van elkaar weg als de negatieve publiciteit rond zijn prestigieuze cultuurgebouw aanzwelt en zij haar keuze voor een studie in het buitenland doorzet en vertrekt. Het langzame ontwaken | ISBN 9789491737534 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Ben jij spiritueel aan het ontwaken? ...

INFORMATIE

AUTEUR
Klaas Swaak
DIMENSIE
4,96 MB
BESTANDSNAAM
Het langzame ontwaken.pdf

OMSCHRIJVING

Het langzame ontwaken, roman Spanningen rond werk en studie lopen zo hoog op dat een huwelijk spaak loopt en een gezin uiteenvalt. Een gevierd architect en een succesvolle marketinggoeroe/mediator drijven van elkaar weg als de negatieve publiciteit rond zijn prestigieuze cultuurgebouw aanzwelt en zij haar keuze voor een studie in het buitenland doorzet en vertrekt. De breuk wordt definitief als hij overspel pleegt. De zoon weigert te gaan studeren en verbreekt de banden met zijn ouders. In een kraakpand sluit hij zich aan bij een groep hackers. Het is zijn vriendin die hem aanzet het contact met zijn ouders te herstellen.Het familiedrama, met de subtiel vertelde beweegredenen van de hoofdpersonen en hun uiteindelijke keuzes hoe verder te gaan, bevat ook een kritische beschrijving van relevante ontwikkelingen zowel in de architectuur en stedenbouw als in de relatie tussen overheid en burger. Klaas SwaakNa een loopbaan in het onderwijs en in het lokaal bestuur, waarvan hij in een viertal boeken verslag deed, schreef hij verhalen en romans. Hij debuteerde in 2008 met de verhalenbundel Thuiskomst en andere verhalen. Daarna verschenen de novelle Het stilzwijgen en de romans Hongerige Wolf, Op de helling, De reis terug en De veteraan. Zijn Een Groninger familiekroniek 1870-1960 is niet in de handel.

Wil je het boek lezen?Het langzame ontwaken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Klaas Swaak. Lezen Het langzame ontwaken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN