Op jacht naar grote karper

Op jacht naar grote karper - Groothuis | Fthsonline.com

...jacht naar de grote karper. veel kijkplezier ... Boekreview: Karper in zicht | CarpFeeling ... . intro music, by LiQWYD Free download: bit.ly/pina-colada-free-download INSTAGRAM: Music by @LiQWYD Let ... Dit alles op een boeiende wijze, die niet alleen zeer gedetailleerd, maar tevens voor iedereen duidelijk en helder is. 'Op jacht naar grote karper' bevat vele prachtige tekeningen van illustrator Rob Schneider en staat werkelijk bol van unieke foto's van kolossale zoetwaterbiggen. veel kijkplezier naar weer een nieuwe afle ... Download PDF Op jacht naar grote karper ... . veel kijkplezier naar weer een nieuwe aflevering van TwinStyle op jacht naar de grote karper afl.2 Music https://soundcloud.com/bravelion hier onze eerste aflevering van TwinStyle op jacht naar de grote karper. veel kijkplezier. intro music, by LiQWYD Free download: bit.ly/pina-colada-free-download INSTAGRAM: Music by @LiQWYD Let the music flow! Music, source aangeboden door karpervijvers.be Wil je gericht op jacht gaan naar grote karpers? Dan ben je met een iets minder attractieve bol altijd in h...

INFORMATIE

AUTEUR
Groothuis
DIMENSIE
10,96 MB
BESTANDSNAAM
Op jacht naar grote karper.pdf

OMSCHRIJVING

De naam Rini Groothuis is een begrip in karpervisserskringen. Van zijn hand verscheen in 1977 het succesvolle boek ‘Karper', dat door velen als het beste werk wordt beschouwd dat ooit over dit onderwerp is geschreven. Het boek bracht een complete omwenteling teweeg in de aanpak van het karpervissen. Er ontstond een nieuwe generatie karpervissers, die met dat boek als leidraad de strijd met het fenomeen karper aanbond. In korte tijd groeide een liefhebberij van enkelen uit tot een populaire en boeiende sport voor velen. Sindsdien is de naam Rini Groothuis onverbrekelijk met het karpervissen verbonden. Groothuis publiceerde tevens 'Het kleine karperboek', werkte mee aan het boek 'Vissen op karper' en liet tal van artikelen in binnen- en buitenlandse tijdschriften van zijn hand verschijnen. Hij is medeoprichter van de Nederlandse Karperstudiegroep en werd onlangs tot erelid benoemd van de British Carp Study Group.Zijn nieuwste boek 'Op jacht naar grote karper' is in de eerste plaats een praktisch boek geworden. Het ademt de sfeer van avontuur, romantiek en dramatiek, riekt naar hooi en vochtig gras, soppige oevers en vettige klei en is doorspekt met boeiende confrontaties met grote karper. Het boek appelleert aan de innige wens van iedere karpervisser om met name de grote, meest ervaren en schuwe exemplaren van deze vissoort aan de schubben te komen. Groothuis neemt u mee op zijn sessies en wijst u en passant de weg bij de keuze van het viswater, de voorbereiding en de te volgen strategie, vertelt u over de meest attractieve aassoorten en de doeltreffendste vangtechnieken. Dit alles op een boeiende wijze, die niet alleen zeer gedetailleerd, maar tevens voor iedereen duidelijk en helder is. ‘Op jacht naar grote karper' bevat vele prachtige tekeningen van illustrator Rob Schneider en staat werkelijk bol van unieke foto's van kolossale zoetwaterbiggen. Als extra dimensie is een aantal waardevolle bijdragen van vooraanstaande karperspecialisten opgenomen, waardoor dit boek is uitgegroeid tot een onmisbaar bezit voor iedereen, die geïnteresseerd is in een onvergetelijke ontmoeting met de intrigerende vis, die karper heet.

Wil je het boek lezen?Op jacht naar grote karper in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Groothuis. Lezen Op jacht naar grote karper Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN