Operatie 'werk Arthur de deur uit'

Operatie 'werk Arthur de deur uit' - Arthur Gotlieb | Fthsonline.com

...onlijk en aangrijpend verslag van een ongewenste werknemer Onder redactie van Joep Dohmen en Jeroen Wester Ik zit in een situatie die zo absurd is, dat ik mij gedeisd houd ... Broekhuis | Operatie werk Arthur de deur uit, Arthur GOTLIEB ... . Vóór alles ben ik geschrokken van hoe slecht mensen kunnen zijn de minister wordt ingelicht, de Tweede Kamer stelt vragen, er komt een onderzoekscommissie onder leiding van Hans Borstlap, de Raad van Bestuur treedt af. In augustus brengen twee onderzoeksjournalisten van de NRC het - ingekorte - bezwaarschrift uit in het boek Operatie 'werk Arthur de deur uit'- Dagboek van een ongewenste werknemer. Operatie werk Arthur de deur uit (ePUB) Bekijk alles. Operatie 'werk Arthur de deur uit' Arthur Gotlieb • Boek • paperback. Samenvatting . Persoonlijk en aangrijpend ... Operatie 'werk Arthur de deur uit' - Bertram + de Leeuw ... . Operatie werk Arthur de deur uit (ePUB) Bekijk alles. Operatie 'werk Arthur de deur uit' Arthur Gotlieb • Boek • paperback. Samenvatting . Persoonlijk en aangrijpend verslag van een ongewenste werknemer Onder redactie van Joep Dohmen en Jeroen Wester "Ik zit in een situatie die zo absurd is, dat ik mij gedeisd houd. Operatie werk Arthur de deur uit | ISBN 9789461561718 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Arthur Gotlieb is een geweldige auteur. Download en lees het boek Operatie 'werk Arthur de deur uit' op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Operatie 'werk Arthur de deur uit' in PDF, ePUB, MOBI. Arthur Gotlieb Operatie 'werk Arthur de deur uit' dagboek van een ongewenste werknemer. Gedrukt boek . Persoonlijk verslag van een diepgaand arbeidsconflict bij de Nederlandse Zorgautoriteit, als gevolg waarvan de auteur begin 2014 zelfmoord pleegde. Genre Non-Fictie Onderwerpen Title: Operatie werk arthur de deur uit, Author: Mark D, Name: Operatie werk arthur de deur uit, Length: 17 pages, Page: 11, Published: 2014-09-05 Issuu company logo Issuu Operatie werk Arthur de deur uit book. Read reviews from world's largest community for readers. Persoonlijk en aangrijpend verslag van een ongewenste wer... Bestel Operatie 'werk Arthur de deur uit' van Arthur Gotlieb. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Operatie 'werk Arthur de deur uit' (boek) Bekijk alles. Operatie werk Arthur de deur uit Arthur Gotlieb • ebook • epub. Samenvatting . Persoonlijk en aangrijpend verslag van een ongewenste werknemer Onder redactie van Joep Dohmen en Jeroen Wester Ik zit in een situatie die zo absurd is, dat ik mij gedeisd houd....

INFORMATIE

AUTEUR
Arthur Gotlieb
DIMENSIE
10,91 MB
BESTANDSNAAM
Operatie 'werk Arthur de deur uit'.pdf

OMSCHRIJVING

Persoonlijk en aangrijpend verslag van een ongewenste werknemerOnder redactie van Joep Dohmen en Jeroen Wester''Ik zit in een situatie die zo absurd is, dat ik mij gedeisd houd. Voor alles ben ik geschrokken van hoe slecht mensen kunnen zijn. Mijn verontwaardiging probeer ik te bedwingen. Als je toegeeft aan je boosheid, ga je lijken op datgene waartegen je vecht.''Jarenlang werkt Arthur Gotlieb (1963) met veel plezier bij de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), de toezichthouder die de besteding van 90 miljard euro in de zorg bewaakt. Een toegewijde en zorgvuldige ambtenaar, maar ook een begaafd fotograaf en pianospeler. Een intelligente, gevoelige man met een scherp observatievermogen. De cultuur op zijn werk verandert. Hij voelt zich niet meer gewaardeerd. Sterker, hij wordt genegeerd, tegengewerkt en buitengesloten. Ze willen hem kwijt, is zijn stellige overtuiging.Arthur besluit zich te verzetten. In een uniek, uitgebreid en minutieus onderbouwd bezwaarschrift tegen zijn beoordeling legt hij op overtuigende wijze de schokkende acties van zijn managers vast. Hij wordt een klokkenluider tegen wil en dank. Begin 2014 pleegt Arthur zelfmoord. Met zijn verhaal staat Arthur symbool voor de ongewenste werknemer van vandaag.

Wil je het boek lezen?Operatie 'werk Arthur de deur uit' in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arthur Gotlieb. Lezen Operatie 'werk Arthur de deur uit' Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN