Aiya's strijd

Aiya's strijd - Jolien Tonnon | Fthsonline.com

...n de top-5 voor de beste Nederlandstalige fantasy: Patty van Delft met het ... Recensie: 'Aiya's strijd' - Why we all love books! ... ... Een strijdbijl is een bijl die ontworpen is voor gebruik als gevechtswapen, dit in tegenstelling tot de gebruiksbijl.De strijdbijl heeft een lager gewicht en het blad is anders dan bij de gebruiksbijl. Het is platter en gewoonlijk halvemaanvormig. Een misvatting is dat (sommige) strijdbijlen een dubbele kling zouden hebben. Aiyas strijd van Jolien Tonnon (Zilverbron) Verraad van Femke de Vos (Cel ... Aiya's strijd - Zilverbron ... . Aiyas strijd van Jolien Tonnon (Zilverbron) Verraad van Femke de Vos (Celtica) Fantasy Buitenland. De labyrintrenner van James Dashner (Uitgeverij Q) De stad van Stella Gemmell (Luitingh-Sijthoff) ... Samenleving "Je kan er gewoon high van worden, van God" "Ik ben geboren op Curaçao. Tijdens de opstand in '69 verhuisden we naar Nederland. Als tiener ging ik weer even terug, maar omdat ik op de Antillen verkeerde vrienden kreeg, stuurde mijn vader me weer naar Nederland om bij mijn zus te gaan wonen. Aiyas strijd van Jolien Tonnon (Zilverbron) Verraad van Femke de Vos (Celtica) Hebban Fantasy Buitenland (publieksprijs) De labyrintrenner van James Dashner (Uitgeverij Q) De stad van Stella Gemmell (Luitingh-Sijthoff) Het derde koninkrijk van Terry Goodkind (Luitingh-Sijthoff) Het boek des levens van Deborah Harkness (Boekerij) Aiyas strijd van Jolien Tonnon (Zilverbron) Verraad van Femke de Vos (Celtica) Hebban Fantasy Buitenland (publieksprijs) De labyrintrenner van James Dashner (Uitgeverij Q) De stad van Stella Gemmell (Luitingh-Sijthoff) Het derde koninkrijk van Terry Goodkind (Luitingh-Sijthoff) Het boek des levens van Deborah Harkness (Boekerij) Roetgerink: YAYA dameskleding in alle kleuren en maten Grote collectie Morgen geleverd Achteraf betalen Bekijk en bestel online Gisteren was de uitreiking van de Hebban Awards in het Stadstheater van Zoetermeer. De prijsuitreiking vond plaats in de Grote Zaal van het Stadstheater in Zoetermeer, die volliep met geïnteresseerden. De spanning zat er goed in! Het was een mooie show, waarbij de presentatie in de handen van Sander Verheijen lag. Toen de top-10 van…...

INFORMATIE

AUTEUR
Jolien Tonnon
DIMENSIE
6,59 MB
BESTANDSNAAM
Aiya's strijd.pdf

OMSCHRIJVING

Aiya groeit op bij vrijheidsstrijders, die hun land van het juk van grootheer Vicor willen bevrijden. Wanneer Aiya ziet hoe haar geliefde op gruwelijke wijze door Vicors soldaten wordt afgeslacht, zweert ze wraak.Als de rebellen horen van plannen voor een magische aanval waarmee de grootheer hen voorgoed wil vernietigen, besluiten ze Aiya als spion naar het hol van de leeuw te sturen. Aiya grijpt die gevaarlijke missie met beide handen aan. Zo kan ze niet alleen de aanvalsplannen onderscheppen, maar hoopt ze ook dicht genoeg bij de Vicors te komen om haar geliefde te wreken. Vermomd als edelvrouwe weet zij het kasteel binnen te dringen. Tijdens haar zoektocht naar de aanvalsplannen doet ze echter een verbijsterende ontdekking, die haar voor een onmogelijke keuze stelt. Zal Aiya in staat zijn te kiezen of zal haar wraaklust voor haar beslissen?In een bestaan vol intrige en bedrog, waar elke keuze een dodelijke prijs heeft, is Aiya's Strijd nog maar net begonnen. Jolien Tonnon schept een wereld waarin de grenzen tussen goed en kwaad langzaam maar zeker vervagen. Aiya's Strijd is een roman over mensen die hun leven door het lot laten bepalen, en zij die het in eigen hand nemen.

Wil je het boek lezen?Aiya's strijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jolien Tonnon. Lezen Aiya's strijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN