De Prins Alexanderpolder en Rotterdam

De Prins Alexanderpolder en Rotterdam - Onno de Wit | Fthsonline.com

...september 2013) over De Prins Alexanderpolder en Rotterdam: "Veel lees- en vertelplezier" Een toegankelijk geschreven boek voor bewoners van de Prins Alexanderpolder en iedereen die iets met Rotterdam en haar geschiedenis heeft ... Verpleeghuis De Burcht | Lelie zorggroep wzw ... . De Historische Vereniging Prins Alexander schetst een fascinerend beeld van de polder met behulp van honderden, vaak unieke illustraties. Een toegankelijk geschreven boek voor bewoners van de Prins Alexanderpolder en iedereen die iets met Rotterdam en haar geschiedenis heeft. De Historische Vereniging Prins Alexander schetst een fascinerend beeld van de polder met behulp van honderden, vaak unieke illustraties. Het verleden, heden en de toekomst van de grootste deelgemeente van Rotterdam komen in ... De Prins Alexanderpolder en Rotterdam by WBOOKS - Issuu ... . De Historische Vereniging Prins Alexander schetst een fascinerend beeld van de polder met behulp van honderden, vaak unieke illustraties. Het verleden, heden en de toekomst van de grootste deelgemeente van Rotterdam komen in dit boek tot leven. De gemeente Rotterdam wil dat in 2025 al de openbare verlichting duurzaam en zuinig is. Daarom gaan we met onze straatverlichting volledig over op led. Dit doen we in stappen, gebied voor gebied. Prins Alexander is vanaf 6 april als eerste aan de beurt. Onno de Wit, Willy Hilverda en Wim Heistek (red.) De Prins Alexanderpolder en Rotterdam Van veenmoeras tot polderstad. WBOOKS Historische Vereniging Prins Alexander In de Rotterdamse wijk Het Lage Land (Prins Alexan...

INFORMATIE

AUTEUR
Onno de Wit
DIMENSIE
7,83 MB
BESTANDSNAAM
De Prins Alexanderpolder en Rotterdam.pdf

OMSCHRIJVING

Inmiddels wonen in de Prins Alexanderpolder ruim negentigduizend Rotterdammers. In de laatste hoofdstukken van het rijk geïllustreerde boek wordt ingegaan op de ervaringen van de huidige polderbewoners en wordt een blik geworpen op de toekomst. Welke gevolgen hebben bijvoorbeeld klimaatverandering en bodeminklinking voor dit laagstgelegen bewoonde deel van Nederland?

Wil je het boek lezen?De Prins Alexanderpolder en Rotterdam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onno de Wit. Lezen De Prins Alexanderpolder en Rotterdam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN