Echt christendom

Echt christendom - Bob George | Fthsonline.com

...an Bob George is veel uitgebreider en staat vol voorbeelden en verhalen ... Echt christendom - NRC Webwinkel ... . Het laat zien dat veel Christenen die Jezus hebben leren kennen als hun Verlosser vast komen te zitten in een religieus systeem, ... Bob George begon zijn christelijk wandel in een glorieuze staat van verliefdheid op zijn Redder, om een paar jaar later bekaf en teleurgesteld te ontdekken dat het leven als christen hem niet de vervulling had gebracht waar hij op had gehoopt. Hij deed ke Het christendom breidde zich steeds verder uit totdat in ... Waardevol menszijn: Echt Christendom ... . Hij deed ke Het christendom breidde zich steeds verder uit totdat in de 11e eeuw heel Noord- en West-Europa gekerstend waren. Echter, aanvankelijk aan de zuidzijde en later aan de zuidoostzijde van Europa rukte de islam steeds verder op ten koste van het christendom (1453 val van Constantinopel). Het christendom wordt na Jezus' dood erg populair. De Romeinen vervolgen christenen aanvankelijk, maar roepen het christendom uiteindelijk tot staatsgodsdienst uit. De helft van alle christenen in de wereld is rooms-katholiek. Een derde is protestants en de laatste grote stroming is het oosters-orthodoxe christendom. In Echt christendom gaat George in op het christendom met een hoofdletter 'c'; oftewel: leven vanuit Gods genade. Daarbij gaat hij in op vragen als: Wat betekenen Jezus' sterven en opstanding voor je leven? Wat houdt het in dat Christus in je leeft? Waarom doe je toch steeds zonde? Op zoek naar antwoorden biedt de auteur verrassende en ontroerende Bijbelse inzich...

INFORMATIE

AUTEUR
Bob George
DIMENSIE
4,43 MB
BESTANDSNAAM
Echt christendom.pdf

OMSCHRIJVING

Bob George begon zijn christelijk wandel in een glorieuze staat van verliefdheid op zijn Redder, om een paar jaar later bekaf en teleurgesteld te ontdekken dat het leven als christen hem niet de vervulling had gebracht waar hij op had gehoopt. Hij deed keurig 'wat van hem verwacht werd', maar dacht uiteindelijk gefrustreerd: is dit alles?Zijn worsteling en zijn overwinning deelt hij in dit boek. Het grote, adembenemende geheim is dat Gods genade overvloedig beschikbaar is, en dat leven onder druk van de wet niet langer nodig is. Dat is het Christendom met een hoofdletter C.Dit boek geeft je antwoord op de volgende vragen:* Wat heeft Jezus werkelijk voor ons bewerkt door zijn dood aan het kruis en zijn opstanding?* Wat betekent het dat Christus in mij leeft?* Waarom worstel ik toch met zonde, schaamteen schuldgevoelens?Met zijn boeiende verteltrant neemt Bob George je mee naar het Leven. Om nooit meer dorst te hebben. Op het leven!

Wil je het boek lezen?Echt christendom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bob George. Lezen Echt christendom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN