Het pad van de bodhisattva-krijger

Het pad van de bodhisattva-krijger - Acharya Shantideva | Fthsonline.com

...iet.Shantideva speelt vooral een belangrijke rol in het Tibetaans boeddhisme ... Het pad van de bodhisattva-krijger - Acharya Shantideva ... ... .. Hij liet hagiografische vertellingen en legendes na. Na een verschijning van de bodhisattva Manjushri werd hij geïnstalleerd als hoogste lama in het klooster Nalanda Het pad van de bodhisattva-krijger 2e druk is een boek van Acharya Shantideva uitgegeven bij Uitgeverij Maitreya. ISBN 9789071886386 Het pad van de bodhisttva-krijgerIn de complete Tibetaans boeddhistische traditie is er geen werk te vinden dat meer vereerd en beoefend wordt dan deze Bodhisattvacharyavatara. In de complete Tibetaans boeddhistische traditie is er geen werk te vinden ... Het pad van de bodhisattva krijger - Shantideva - Yantra ... . In de complete Tibetaans boeddhistische traditie is er geen werk te vinden dat meer vereerd en beoefend wordt dan deze Bodhisattvacharyavatara. Samengesteld in de achtste eeuw door de Indiase bodhisattva Shantideva, werd het onmiddellijk een klassieker in het onderricht aan de boeddhistische universiteitskloosters in India en Tibet en is de waardering voor deze tekst alleen maar toegenomen. Het pad van de bodhisttva-krijger In de complete Tibetaans boeddhistische traditie is er geen werk te vinden dat meer vereerd en beoefend wordt dan deze Bodhisattvacharyavatara. Samengesteld in de achtste eeuw door de Indiase bodhisattva Shantideva, werd het onmiddellijk een klassieker in het onderricht aan de boeddhistische universiteitskloosters in India en Tibet en is de waardering voor ... Het pad van de bodhisattva-krijger: het ondernemen van de beoefeningen van bodhisattva's: Amazon.es: Acharya Shantideva, Hans van den Bogaert: Libros en idiomas extranjeros ACHARYA SHANTIDEVA - NU TE KOOP - 2009 - Het pad van de bodhisttva-krijger In de complete Tibetaans boeddhistische traditie is er geen werk te vinden dat meer vereerd en beoefend w… | Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! Bestel Het pad van de bodhisattva-krijger van Acharya Shantideva. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Bestel Het pad van de bodhisattva-krijger Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Noté /5: Achetez Het pad van de bodhisattva-krijger: het ondernemen van de beoefeningen van bodhisattva's de Shantideva, Acharya, Bogaert, Hans van den: ISBN: 9789071886386 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Buy Het pad van de bodhisattva-krijger: het ondernemen van de beoefeningen van bodhisattva's 01 by Shantideva, Acharya, Bogaert, Hans van den (...

INFORMATIE

AUTEUR
Acharya Shantideva
DIMENSIE
3,46 MB
BESTANDSNAAM
Het pad van de bodhisattva-krijger.pdf

OMSCHRIJVING

Het pad van de bodhisttva-krijgerIn de complete Tibetaans boeddhistische traditie is er geen werk te vinden dat meer vereerd en beoefend wordt dan deze Bodhisattvacharyavatara. Samengesteld in de achtste eeuw door de Indiase bodhisattva Shantideva, werd het onmiddellijk een klassieker in het onderricht aan de boeddhistische universiteitskloosters in India en Tibet en is de waardering voor deze tekst alleen maar toegenomen. Het is nog steeds een inspiratiebron voor miljoenen mensen in de hele wereld.Shantideva's presentatie van de methoden om ons eigen leven in overeenstemming te brengen met het bodhisattva ideaal, begint met een lofzang aan de verlichtingsgeest, de altruïstische aspiratie van bodhisattva's om de verlichting te bereiken voor het welzijn van alle voelende wezens. In de volgende hoofdstukken worden de kwaliteiten van zeldzame scholastische precisie, spirituele diepgang en poëtische schoonheid gebruikt om de Zes Perfecties, die de basis vormen van de levenswijze van bodhisattva's, te leren beoefenen.Deze authentieke vertaling vanuit het Tibetaans door Hans van den Bogaert, die hier zijn deskundigheid als tolk-vertaler Tibetaans-Nederlands, gedurende tientallen jaren opgebouwd ten toon spreidt, is de eerste vertaling in het Nederlands van deze oorspronkelijk Sanskriet tekst die ook op de Tibetaanse vertaling is gebaseerd.

Wil je het boek lezen?Het pad van de bodhisattva-krijger in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Acharya Shantideva. Lezen Het pad van de bodhisattva-krijger Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN