Ontweten

Ontweten - Menno van der Veen | Fthsonline.com

...a 3 jun 2019, 20.00. IJ Zaal. Deel. Tweet + Deel ... Recensie van Geertje Otten over Ontweten | Hebban.nl ... . E-mail. Een programma waarin mythes worden ontkracht over Srebrenica, Nederlands-Indië en Shell, literaire scènes worden voorgelezen en wordt gediscussieerd over ... Ontweten is een bijzondere roman over de dingen die je denkt te weten. Wanneer er bijvoorbeeld een man in pak passeert, denk je te weten dat hij rijk is, een hooggeplaatste job heeft, vader is van twee kinderen, ... maar dat zijn dingen die je volgens dit boek ... Ontweten - NRC Webwinkel ... ... maar dat zijn dingen die je volgens dit boek moet 'ontweten'. in hedendaagse spelling: dom, onwetend, onkundig, onnozel. 149. Dom — onwetend — onkundig — onnoozel.. Weinig verstand of kennis bezittend. Dom zegt men van iemand, die een zeer traag verstand bezit, die vele zaken niet of zeer moeilijk kan begrijpen en daardoor in het algemeen weinig kennis zal bezitten. Hij is veel te dom om voor dokter te studeeren. Ontweten (Paperback). Als echte herdenker en nieuwsgierig onderzoeker maakt Daav zich druk om Indië, Srebrenica en Shell in Nigeria. Maar misschien... Ontweten. Als echte herdenker en nieuwsgierig onderzoeker maakt Daav zich druk om de politionele acties, Srebrenica en de rol van Shell in de moord op de Nigeriaanse activist Ken Saro Wiwa. Maar misschien maakt hij zich nog wel drukker om Margot, die in het nu leeft zonder stil te staan bij verleden en toekomst. Bestel Ontweten van Menno van der Veen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Menno van der Veen presenteert, in zijn onstuimige stijl, het morele dilemma tussen ontweten of herdenken als de onmogelijke maar noodzakelijke keuze tussen twee vrouwen. Ontweten werpt daarmee explosieve vragen op over de omgang met relaties van alledag én onze recente geschiedenis. Ontweten werpt daarmee explosieve vragen op over de omgang met relaties van alledag én onze recente geschiedenis. JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld...

INFORMATIE

AUTEUR
Menno van der Veen
DIMENSIE
12,19 MB
BESTANDSNAAM
Ontweten.pdf

OMSCHRIJVING

Als echte herdenker en nieuwsgierig onderzoeker maakt Daav zich druk om Indië, Srebrenica en Shell in Nigeria. Maar misschien maakt hij zich nog wel drukker om Margot, die in het nu lee zonder stil te staan bij verledenen toekomst. Zij becommentarieert alles wat hij schrijft, maar wil niet praten over hun relatie.Daav is teleurgesteld in zijn werkgevers, zoals Jonne van de ondernemerspartij en de professor Hans Dijkstra, die aanvankelijk zo inspirerend waren. Daavs pamflet Tegen de schuld levert hem doodsbedreigingen op en kost hem de relatie met zijn moeder. Gelukkig is er Vigée, een raadselachtige, inspirerende vrouw die hem leert te "ontweten', hem leert alles te bevragen, geen enkele context vanzelfsprekend te vinden en zo nieuwe paden te verkennen.Menno van der Veen presenteert, in zijn overdonderende stijl, het morele dilemma tussen ontweten of herdenken als de onmogelijke maar noodzakelijke keuze tussen twee vrouwen. Ontweten werpt daarmee explosieve vragen op over de omgang met relaties van alledag én onze recente geschiedenis.

Wil je het boek lezen?Ontweten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Menno van der Veen. Lezen Ontweten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN