Voor Dummies - iPhone voor senioren voor Dummies

Voor Dummies - iPhone voor senioren voor Dummies - Dwight Spivey | Fthsonline.com

...g bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20 ... Boek.nl : iPhone voor senioren voor Dummies ... . iPhone voor senioren Siri kan nog heel veel meer. Probeer zo vaak mogelijk vragen te stellen in gewone mensentaal om te zien wat Siri allemaal te bieden heeft. Multimedia-apps voor je iPhone Als het om multimedia gaat, beschikt je nieuwe iPhone over mooie apps die al deel uitmaken van iOS 10, zoals Video's, Muziek en Pod-casts. Ben je een 50-plusser die een iPhone gebruikt en zoek je de basisinformatie over je Apple-smartphone? iPhone voor senioren voor Dummies kan je helpen! Deze toegankelijke gids heeft grotere letters, duidelijke illustraties, slaat verwarrend jargon over en behandelt precies wat je nodig hebt. In het begin lijkt het misschien best ingewikkeld, maar als ... iPhone Boeken | Boeken voor je iPhone ... . In het begin lijkt het misschien best ingewikkeld, maar als je eenmal op goede voet staat met je iPhone, vraag je je al snel af hoe je ooit zonder hebt kunnen leven. Dit boek is je gids door de wereld van de iPhone wanneer je wel wat hulp kunt gebruiken. Van de allereerst configuratie en het gebruik van het touchscreen tot het verzenden van sms'jes, het gebruik van sociale media, foto's maken ... iPhone voor senioren voor... Bekijk exemplaren. Paperback. Persoonlijk netwerken voor... Bekijk exemplaren. Paperback. Ondernemingsplannen voor... Bekijk exemplaren. Paperback. ... iPhone voor Dummies. Bekijk exemplaren. Trouwen voor Dummies. Bekijk exemplaren. Paperback. De kleine CV's schrijven voor... Bekijk exemplaren. Ben je een 50-plusser die een iPhone gebruikt en zoek je de basisinformatie over je Apple-smartphone? 'iPhone voor senioren voor Dummies' kan je helpen! Deze toegankelijke gids heeft grotere letters, duidelijke illustraties, slaat verwarrend jargon over en behandelt precies wat je nodig hebt. Het helpt je bij het instellen van je iPhone en laat je Voor Dummies - iPhone voor senioren voor Dummies is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Voor Dummies - iPhone voor senioren voor Dummies PDF te downloaden op onze website mmark.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Voor Dummies - iPhone voor senioren voor Dummies Dwight Spivey is een geweldige auteur. Download en lees het boek Voor Dummies - iPhone voor senioren voor Dummies op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Voor Dummies - iPhone voor senioren voor Dummies in PDF, ePUB, MOBI. Lees „iPhone voor senioren voor Dummies" door Dwight Spivey verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Ben je een 50-plusser die een iPhone gebruikt en zoek je de basisinformatie over je Apple-smartphone? 'iPhone voor senio......

INFORMATIE

AUTEUR
Dwight Spivey
DIMENSIE
4,91 MB
BESTANDSNAAM
Voor Dummies - iPhone voor senioren voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Ben je een 50-plusser die een iPhone gebruikt en zoek je de basisinformatie over je Apple-smartphone? 'iPhone voor senioren voor Dummies' kan je helpen! Deze toegankelijke gids heeft grotere letters, duidelijke illustraties, slaat verwarrend jargon over en behandelt precies wat je nodig hebt. Het helpt je bij het instellen van je iPhone en laat je zien hoe je op het web surft, e-mails verstuurt, nieuwe apps aanschaft, muziek en boeken downloadt, video's bekijkt en nog veel meer. Met dit boek heeft je iPhone geen geheimen meer voor jou! Dwight Spivey volgt al meer dan twintig jaar alles wat met Apple te maken heeft. Hij heeft een groot aantal technologieboeken geschreven.

Wil je het boek lezen?Voor Dummies - iPhone voor senioren voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dwight Spivey. Lezen Voor Dummies - iPhone voor senioren voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN