Vrede dichterbij wijsheid voor verwarrende tijden

Vrede dichterbij wijsheid voor verwarrende tijden - Hein Stufkens | Fthsonline.com

...den (eBook) Hein Stufkens is een geweldige auteur ... BOEK: De tarot als gids voor het dagelijks leven - Banzhaf ... ... . Download en lees het boek Vrede dichterbij wijsheid voor verwarrende tijden op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Vrede dichterbij wijsheid voor verwarrende tijden in PDF, ePUB, MOBI. Wijsheid voor verwarrende tijden Vrede, hoe ver weg lijkt die soms, zowel in onze directe omgeving als in de wereld die dagelijks via de media onze huiskamer binnenkomt. Dit boek brengt vrede dichterbij. Het geeft inz ... Vrede dichterbij van Hein Stufkens - Voor lezers. Door ... ... . Dit boek brengt vrede dichterbij. Het geeft inzicht in de oorzaken van onze eigen onvrede en van conflicten in de wereld. En het biedt handreikingen en oefeningen om meer in vrede Wijsheid voor verwarrende tijden Vrede, hoe ver weg lijkt die soms, zowel in onze directe omgeving als in de wereld die dagelijks via de media onze huiskamer binnenkomt. Dit boek brengt vrede dichterbij. Het geeft inzicht in de oorzaken van onze eigen onvrede en van conflicten in de wereld. Wijsheid voor verwarrende tijden Vrede, hoe ver weg lijkt die soms, zowel in onze directe omgeving als in de wereld die dagelijks via de media onze huiskamer binnenkomt. Dit boek brengt vrede dichterbij. Het geeft inzicht in de oorzaken van onze eigen onvrede en van conflicten in de wereld. Vrede Dichterbij - Hein Stufkens Wijsheid voor verwarrende tijden Vrede, hoe ver weg lijkt die soms, zowel in onze directe omgeving als in de wereld die dagelij Vrede dichterbij. Wijsheid voor verwarrende tijdenVrede, hoe ver weg lijkt die soms, zowel in onze directe omgeving als in de wereld die dagelijks via de media onze huiskamer binnenkomt. Dit boek brengt vrede dichterbij. Het geeft inzicht in de oorzaken van onze eigen onvrede en van conflicten in de wereld. En het biedt handreikingen en oefeningen om meer in vrede te leven met jezelf en ... Vrede dichterbij : wijsheid voor verwarrende tijden / Hein Stufkens. - Deventer : Edicola Publishing b.v., [2017]. - 158 pagina's ; 21 cm. - Titelpagina vermeldt: Bres. - Met literatuuropgave. ISBN 978-94-925006-9-4 Wijsheid voor verwarrende tijden. Hein Stufkens. Vrede, hoe ver weg lijkt die soms, zowel in onze directe omgeving als in de wereld die dagelijks via de media onze huiskamer binnenkomt. Dit boek brengt vrede dichterbij. Het geeft inzicht in de oorzaken van onze eigen onvrede en van conflicten in de wereld. Hein Stufkens (Venlo, 15 oktober 1947) is een Nederlands filosoof, dichter, schrijver en zenleraar.. Loopbaan. Hij studeerde (rechts)filosofie in Utrecht en werkt op het gebied van "spiritualiteit en bewustwording". Hij publiceerde een groot aantal boeken en dichtbundels. Wijsheid voor verwarrende tijden V...

INFORMATIE

AUTEUR
Hein Stufkens
DIMENSIE
5,88 MB
BESTANDSNAAM
Vrede dichterbij wijsheid voor verwarrende tijden.pdf

OMSCHRIJVING

Wijsheid voor verwarrende tijdenVrede, hoe ver weg lijkt die soms, zowel in onze directe omgeving als in de wereld die dagelijks via de media onze huiskamer binnenkomt. Dit boek brengt vrede dichterbij. Het geeft inzicht in de oorzaken van onze eigen onvrede en van conflicten in de wereld. En het biedt handreikingen en oefeningen om meer in vrede te leven met jezelf en anderen, en zo een bron van vrede te worden in deze woelige wereld. Als een rode draad loopt door dit boek de oproep tot gelijkmoedigheid, die kwaliteit die al sinds de Oudheid door filosofen en mystici wordt aanbevolen als de kortste weg naar vrede. De gelijkmoedige lijkt op een vijver met rustig water en is vrij van de keten van actie en reactie die steeds weer tot onvrede en geweld leidt.Hein Stufkens biedt ons een gids naar de gelijkmoedigheid. Lichtvoetig gaat hij voor op het steile pad. Als een goed docent doseert hij zijn levenswijsheid, en kruidt haar met humor.Gerard Mathijsen osb, abt St-Adelbertabdij Egmond Willen we een vredige wereld, begin in jezelf, in je directe omgeving. Dit prachtige boek van Hein leidt ons op de weg van vrede met jezelf, met je verleden, met je toekomst, met anderen, met de wereld. Willem Glaudemans, auteur van o.a. Boek van Vergeving, Boek van het Licht en de Liefde, Boek van het Zelf.

Wil je het boek lezen?Vrede dichterbij wijsheid voor verwarrende tijden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hein Stufkens. Lezen Vrede dichterbij wijsheid voor verwarrende tijden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN