Wat dieren ons leren

Wat dieren ons leren - Margrit Coates | Fthsonline.com

...ge diersoorten zoveel ouder worden dan mensen ... Boek: Wat dieren ons leren - Geschreven door Margrit Coates ... . Hij kijkt mee naar de strategie die deze dieren hanteren om zulke hoge leeftijden te halen. Leert het dierenrijk ons wat een natuurlijke leider is? Beeld Chadden Hunter. Wolf, olifant, aap, paard of mier: wat kunnen we toch veel van ze leren over leiderschap. Wat dit schattige diertje ons kan leren over groepsstress. Dierenlessen Weten mensen het altijd beter dan dieren? Nee, denkt bioloog Constanze Mager. Voor hetzelfde probleem bestaan talloze ... ... Wat kunnen we van dieren leren in deze tijd ... ... . Voor hetzelfde probleem bestaan talloze ... Wat dieren ons leren Margrit Coates. Het leven is zo druk en vergt zoveel van ons, dat veel mensen ten einde raad op ... die we van dieren kunnen leren. Alle dieren, gedomesticeerd en in het wild, staan klaar om ons te helpen ons ware potentieel naar boven te halen. Dit doen zij met uiteenlopende communicatiemiddelen. Wat de bijen ons te vertellen hebben… Eckhart Tolle legt uit waarom veel mensen zo'n diepe connectie voelen met dieren. Als we naar een hond kijken, bijvoorbeeld, zien we 'het zijn' van het dier, zonder oordelen. Dieren leren ons 'in het moment' te zijn. Hier hoor je Eckhart vertellen hoe dat … Lees verder Wat dieren ons te leren hebben → We piekeren over wat gisteren is gebeurd en maken ons zorgen over wat ons morgen te wachten staat. Van dieren kunnen we leren dat als we meer aandacht spenderen aan het nu, we veel meer kunnen ... Het leven is zo druk en vergt zoveel van ons, dat veel mensen ten einde raad op zoek gaan naar een nieuwe harmonie - en wat is beter om tot rust te komen dan afstemmen op de wijsheid van een lievelingshond, kat of paard? In haar nieuwe boek brengt veelgeprezen auteur Margrit Coates tien mindfulnesslessen die we van dieren kunnen leren. Alle dieren, gedomesticeerd en in het wild, staan klaar om ... Achtergrond Leren van pandemieliteratuur Wat de pandemieliteratuur ons kan leren over menselijk gedrag. Boeken over plotseling ontwrichte samenlevingen komen in vele varianten. Wat kunnen we leren van dergelijke pandemieliteratuur? Hans Bouman en Wieteke van Zeil en Martin de Haan 18 maart 2020, 22:26 Het leven is zo druk en vergt zoveel van ons, dat veel mensen ten einde raad op zoek gaan naar een nieuwe harmonie - en wat is beter om tot rust te komen dan afstemmen op de wijsheid van een lievelingshond, kat of paard? In haar nieuwe boek brengt veelgeprezen auteur Margrit Coates tien mindfulnesslessen die we van dieren kunnen leren. Alle dieren, gedomesticeerd en in het wild, staan klaar om ... Wat dieren ons kunnen leren over levensduur Olifanten, die 70 jaar kunnen worden, behoren tot de kampioenen van de levensduur van dieren. Wij mensen krijgen veel advies over hoe we langer in leven kunnen blijven: Oefening....

INFORMATIE

AUTEUR
Margrit Coates
DIMENSIE
10,35 MB
BESTANDSNAAM
Wat dieren ons leren.pdf

OMSCHRIJVING

Het leven is zo druk en vergt zoveel van ons, dat veel mensen ten einde raad opzoek gaan naar een nieuwe harmonie - en wat is beter om tot rust te komen danafstemmen op de wijsheid van een lievelingshond, kat of paard?In haar nieuwe boek brengt veelgeprezen auteur Margrit Coates tien mindfulnesslessendie we van dieren kunnen leren. Alle dieren, gedomesticeerd en in het wild,staan klaar om ons te helpen ons ware potentieel naar boven te halen. Dit doen zijmet uiteenlopende communicatiemiddelen. Aan de hand van hun voorbeeldkunnen wij rust en tevredenheid vinden, en de kracht van onze eigen mindfulnessontdekken.Aan de hand van vele hartverwarmende, wonderlijke maar waargebeurde verhalenschetst Margrit hoe ons leven gelukkiger kan worden en meer voldoening gaatschenken wanneer dieren onze gids zijn.'We beginnen nog maar net te begrijpen dat we echt kunnen communiceren metonze dierlijke metgezellen en leermeesters. Dieren geven ons alles; met behulp vandit boek kunnen we leren ontvangen en teruggeven. Ik beveel het van harte aan.'Peter Egan, acteur en advocaat dierenrecht.'Iedereen moet de stem van Margrit Coates horen, want zij verandert je levenen dat van je niet-humane partner. Met een mix van intuïtie, observatie,mededogen en inzet opent Margrit de deur naar een betere wereld.'Jenny Seagrove, voorvechter dierenwelzijn,stichter van Mane Chance Paardenopvang'Leer van een vrouw die de fascinerende wereldvan de dieren heeft ontsloten.' Marc Bekoff,auteur van The Animal ManifestoMargrit Coates is wereldwijd erkend en gewaardeerd als healer en communicatiemedium voor dieren. Ze is op tv en radio geweest in onder andere Pet Nation en Animal Roadshow, en heeft verschillende internationaal gerenommeerde boeken geschreven.

Wil je het boek lezen?Wat dieren ons leren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margrit Coates. Lezen Wat dieren ons leren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN