Wonderbra's en pepperspray

Wonderbra's en pepperspray - Andy Fierens | Fthsonline.com

...7012 Poëzie iets heiligs? Iets precairs dat een diepere waarheid onthult? Niet bij Andy Fierens ... Wonderbra's en pepperspray door Andy Fierens ... . Voor deze Vlaamse action poet is de taal materiaal waar oneerbiedig mee omgesprongen mag, nee: móet worden. Hij is de gulzige genieter van het woord, b Wonderbra's en pepperspray [e-Boek] Andy Fierens. Andy Fierens is een geweldige auteur. Download en lees het boek Wonderbra's en pepperspray op onze website meubelbeursmechelen.be. Helemaal vrij. U vindt Wonderbra's en pepperspray in PDF, ePUB, MOBI. Poëzie iets heiligs? ... Geen pepperspray. Maar waarmee mag je jezelf dan wél ... ... .be. Helemaal vrij. U vindt Wonderbra's en pepperspray in PDF, ePUB, MOBI. Poëzie iets heiligs? Iets precairs dat een diepere waarheid onthult? Niet bij Andy Fierens. Voor deze Vlaamse action poet is de taal materiaal waar oneerbiedig mee omgesprongen mag, nee: móet worden. Hij is de gulzige genieter van het woord, bij wie de elasticiteit van de poëzie tot het uiterste wordt beproefd. Alles kan in zijn gedichten terechtkomen: merknamen, woordspelingen, slang ... Koop nu Wonderbra's en pepperspray van Andy Fierens bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Wonderbra's & Pepperspray - Andy Fierens - Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 De korte weg naar Benidorm. door Levity Peters. Het eerste wat mij opviel bij lezing van Andy Fierens' Wonderbra's & Pepperspray, was het plezier in het spelen met de taal.Dat spat van bijna elke regel af. De meeste gedichten schijnen in een flow geschreven te zijn, een energiestroom die vroeger wel inspiratie werd genoemd....

INFORMATIE

AUTEUR
Andy Fierens
DIMENSIE
12,54 MB
BESTANDSNAAM
Wonderbra's en pepperspray.pdf

OMSCHRIJVING

Poëzie iets heiligs? Iets precairs dat een diepere waarheid onthult? Niet bij Andy Fierens. Voor deze Vlaamse action poet is de taal materiaal waar oneerbiedig mee omgesprongen mag, nee: móet worden. Hij is de gulzige genieter van het woord, bij wie de elasticiteit van de poëzie tot het uiterste wordt beproefd. Alles kan in zijn gedichten terechtkomen: merknamen, woordspelingen, slang, citaten, op straat opgevangen tekstflarden, onomatopeeën, dialogen uit pornofilms, verhaspelingen, humor. Al die elementen gaan in de gedichten van Fierens met elkaar een fantastische verbintenis aan. Met als resultaat een poëziebundel zoals u die nog nooit gelezen heeft: dynamisch, ongeremd, hilarisch en vooral van begin tot eind getuigend van een blakende levenslust.

Wil je het boek lezen?Wonderbra's en pepperspray in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Andy Fierens. Lezen Wonderbra's en pepperspray Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN