De coupeuse

De coupeuse - Posie Graeme-Evans | Fthsonline.com

...erk, verstel- en herstelopdrachten aan kleding ... Wat is een coupeuse of coupeur? / Nieuwsblog / Over ons ... ... . De bestaande collectie wordt verkocht met hoge kortingen, dus sla nu uw slag! (partijverkoop is mogelijk) Eigen atelier gediplomeerd coupeuse. Tijd en aandacht in de winkel coupeuse. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord: naaister (zn): coupeuse, modinette De onderneming De Coupeuse is gevestigd op Gazellenlaan 29 te Assen en is actief in de branche Vervaardiging van overige bovenkleding. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel g ... De Coupeuse • Assen • Drenthe • - Tuugo ... . Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 04084168 en is gelegen in Kloosterlanen in de gemeente Assen. Bij De Coupeuse is 1 persoon werkzaam. Door de coupeuse-opleiding is er een wereld voor me opengegaan. Al jaren was ik achter de naaimachine aan het 'doe-het-zelven' en met een abonnement op de Knipmode kwam ik best een eind, maar ik wilde meer. Omdat ik klein ben, passen kleren uit de winkel en ook van kant-en-klare patronen niet altijd. …dit moet je herkennen. Want vaak is het niet de goede maat. Net te klein, net te lang. Te strak, of te wijd. En anders is het wel veel te duur! Met de cursussen en opleidingen van de HCH Modevakschool leer je op een eenvoudige en prettige wijze het tekenen en naaien van allerlei kleding. De kleding die jij wilt maken. De coupeuse direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Coupeuse. Wilt u zichzelf nog verder specialiseren dan is er een mogelijkheid tot het volgen van de coupeuse opleiding. Deze opleiding is een vervolgopleiding van de Costumière-opleiding. Deze opleiding bestaat uit 4 cursusmappen die zowel theoretisch als praktische kennis omvat. De (gemiddelde) opleidingsduur is 2 jaar. Geschenken voor de coupeuse.Bestellingen die op werkdagen voor 12:00 besteld -en betaald via Ideal zijn- worden nog dezelfde dag door ons verzonden! De coupeuse book. Read 217 reviews from the world's largest community for readers. Engeland, 1843. De dertienjarige Ellen Gowan is de dochter van een bel... Ook de COV van St. Jansklooster heeft de kunsten van de coupeuse ontdekt 😊 30/07/2018 . Van een heel mooi gebloemd gordijnenstofje heb ik twee vouwgordijntjes en een schuin gordijn gemaakt. Even puzzelen, maar met een beetje stap-voor-stap-hulp van een paar collega's is hij super gelukt!...

INFORMATIE

AUTEUR
Posie Graeme-Evans
DIMENSIE
11,32 MB
BESTANDSNAAM
De coupeuse.pdf

OMSCHRIJVING

Engeland, 1845. De vijftienjarige Ellen Gowan is de dochter van een belezen predikant en een charismatische vrouw die de banden met haar familie heeft afgesneden toen ze een huwelijk uit liefde verkoos boven een verstandshuwelijk. Na een arme maar gelukkige jeugd heeft Ellen alles wat ze nodig heeft om boven haar arme bestaan uit te stijgen: intelligentie, doorzettingsvermogen en een enorm talent voor het maken van de allermooiste jurken. Alles verandert echter wanneer Ellen zich in een stormachtige affaire stort met de knappe maar gevaarlijke Raoul de Valentin. Raoul trouwt met haar, maar Ellen beseft al snel dat hij niet voor dit huwelijk heeft gekozen uit liefde maar vanwege haar lucratieve talent als ontwerpster. Zodra ze zwanger raakt, gaat Raoul dan ook bij haar weg. Ellen is vastbesloten om een goed leven voor haar en haar dochter op te bouwen. Met haar prachtige ontwerpen hoopt Ellen de Victoriaanse high society te kunnen kleden. Maar in een tijd waarin vrouwen niet worden geacht op eigen benen te staan is de weg naar succes nog niet zo gemakkelijk.

Wil je het boek lezen?De coupeuse in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Posie Graeme-Evans. Lezen De coupeuse Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN