Over de drempel van de hoop

Over de drempel van de hoop - Johannes Paulus | Fthsonline.com

...orio Messori red.)" te beoordelen Reactie annuleren ... De Jonge hoopt corona-app voor zomervakantie gereed te ... ... . Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Over de drempel van de hoop Productkenmerken Auteur: Johannes, Paulus II, Uitgever: Areopagus, 213 pagina's, Gebonden met linnen kaft en omslag, Nederlands, ISBN: 9789024511594 (ISBN10: 9024511593), Gepubliceerd in 1994. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Johannes ... Juryrapport 2018 : de Over Hoop Prijs ... . Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Johannes Paulus II - Over de drempel van de hoop / druk 2 Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: over de drempel van de hoop (-) waar filter verwijderen waar Categorie Over de drempel van de hoop (2e hands) Johannes Paulus II. In de zomer van 1993 stelde het Italiaanse radio- en televisiestation RAI een interview voor met paus Johannes Paulus II. Het zou het eerste uitgebreide televisie interview worden in de geschi...

INFORMATIE

AUTEUR
Johannes Paulus
DIMENSIE
4,72 MB
BESTANDSNAAM
Over de drempel van de hoop.pdf

OMSCHRIJVING

In de zomer van 1993 stelde het Italiaanse radio- en televisiestation RAI een interview voor niet paus Johannes Paulus II. Het zou het eerste uitgebreide televisie interview worden in de geschiedenis van het pausschap. De Italiaanse auteur en journalist Vittorio Messori viel de eer te beurt de vragen voor te bereiden. Helaas kon door omstandigheden het vraaggesprek geen doorgang vinden. Paus Johannes Paulus II was echter zo geïntrigeerd door de vragen, dat hij' ze graag schriftelijk wilde beantwoorden. Messori stelt met opzet vragen die ver buiten de gebruikelijke kerkelijke en politieke onderwerpen omgaan en die de paus bewegen zich uit te spreken over de basis van zijn leven en van de kerk: het geloof. Dat wil zeggen het probleem om in onze tijd in God te geloven; de rol van de katholieke Kerk in de huidige maatschappij; de vergelijking met andere religies; de goddelijkheid van Jezus van Nazareth; de oecumenische vooruitzichten; de crisis die volgde na het Tweede Vaticaanse Concilie. Door de grote openhartigheid gunnen deze bladzijden ons een duidelijke blik in de geest en het hart van de paus. Zijn visie op het geloof biedt- zowel voor gelovigen als voor niet-gelovigen -veel interessante stof tot nadenken.

Wil je het boek lezen?Over de drempel van de hoop in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johannes Paulus. Lezen Over de drempel van de hoop Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN