Reptielen En Amfibieen Voor Dummies

Reptielen En Amfibieen Voor Dummies - Patricia Bartlett | Fthsonline.com

...eze onmisbare gids vertelt je wat je moet weten en helpt je bij het maken van een goede keuze in dier, leefruimte en verzorging ... Bureau ISBN - 433 Reptielen en amfibieen ... . Lees over de verschillende soorten en hun voorkeuren, normaal en abnormaal gedrag, regelgeving, vervoer en nog veel meer. Reptielen en amfibieën voor Dummies / druk 1 (2010) ISBN: 9789043020930 of 9043020931, in het Nederlands, 322 pagina 's, Pearson Education Benelux B.V. Paperback, Nieuw, eerste editie. Reptielen en amfibieën voor Dummies: Amazon.es: Bartlett, P., Bartlett, Patricia, Leistra ... Reptielen en amfibieën voor Dummies - Bureau ISBN ... .V. Paperback, Nieuw, eerste editie. Reptielen en amfibieën voor Dummies: Amazon.es: Bartlett, P., Bartlett, Patricia, Leistra, Hessel, Wezel, Marjo van: Libros en idiomas extranjeros Patricia Bartlett is een geweldige auteur. Download en lees het boek Reptielen En Amfibieen Voor Dummies op onze website 3dayslimburg.be. Helemaal vrij. U vindt Reptielen En Amfibieen Voor Dummies in PDF, ePUB, MOBI. Reptielen Reptielen zijn koudbloedige gewervelde dieren met een geschubde huid. Ze leven veelal op het land en halen adem via de longen. Reptielen produceren zelf geen lichaamswarmte, dit maakt ze afhankelijk van de grondtemperatuur en van stralingswarmte om hun lichaamstemperatuur te regelen. De eieren van reptielen hebben een harde schaal. Voorbeelden zijn schildpadden, krokodillen, squamata ... Get this from a library! Reptielen en amfibieën voor dummies. [Patricia Bartlett; M van Wezel; Hessel Leistra] -- Praktische informatie over voeding en verzorging. Barrièrewerking van het spoor voor reptielen en amfibieën Pagina 11 Samenvatting In Nederland is ProRail de beheerder van het spoor. Deze bepaalt onder andere of er faunapassages moeten worden gemaakt. Bij EcoGroen kwam de vraag binnen om uit te zoeken of faunapassages effectief zijn voor amfibieën en reptielen. Reptielen en amfibieën houden en kweken vereist natuurlijk de nodige kennis, aangepaste voeding en huisvesting, onder de vorm van een terrarium. Bij Horta vind je heel wat specieke benodigdheden, uitrusting en voeding, speciaal voor reptielen en amfibieën Wanneer is een dier nu een reptiel en wanneer een amfibie? Er zijn een aantal duidelijke verschillen. Reptielen. Een reptiel is bedekt met een (zo goed als) vochtdichte laag van schubben of schilden. Deze bedekken en besche...

INFORMATIE

AUTEUR
Patricia Bartlett
DIMENSIE
7,23 MB
BESTANDSNAAM
Reptielen En Amfibieen Voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Ben je verkikkerd op kikkers, of gek op gekko's? Zijn reptielen of amfibieën jouw passie en wil je binnenkort een dier aanschaffen? Deze onmisbare gids vertelt je wat je moet weten en helpt je bij het maken van een goede keuze in dier, leefruimte en verzorging. Lees over de verschillende soorten en hun voorkeuren, normaal en abnormaal gedrag, regelgeving, vervoer en nog veel meer. Leer je huisdier echt kennen en sluit een vriendschap voor het leven.

Wil je het boek lezen?Reptielen En Amfibieen Voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patricia Bartlett. Lezen Reptielen En Amfibieen Voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN