De laatste graanrace

De laatste graanrace - Eric Newby | Fthsonline.com

... strijd waarin deze schepen onderling verwikkeld waren ... De laatste graanrace (e-boek) | Eric Newby | 9789064106453 ... ... . Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, NEWBY, ERIC - De laatste graanrace. Zijn grootste avontuur tijdens de nadagen van de zeilvaart 1938. De laatste graanrace | ISBN 9789064106453 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De laatste graanrace is zijn indringende verslag van een zeilreis aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. De laatste graanrace In 1939 scheepte de jonge Engel ... De laatste graanrace - De online boekenwinkel. Online ... ... . De laatste graanrace In 1939 scheepte de jonge Engelsman Eric Newby zich in aan boord van de Moshulu, het grootste zeilschip in de graanhandel tussen Australië en Europa. Read "De laatste graanrace Een indringend verslag van een zeilreis aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog" by Eric Newby available from Rakuten Kobo. Tussen 1921 en 1939 waren de zeilende graanschepen in een harde strijd verwikkeld om de kortste en snelste route. Woeste zeeën, stormen en corruptie lagen onderweg op de loer. Het boek De laatste graanrace, oorspronkelijk verschenen in 1956, is het verslag van een avontuurlijke zeilreis aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. De laatste graanrace, oorspronkelijk verschenen in 1956, is het verslag van een avontuurlijke zeilreis aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog.Eric NewbyEric Newby (1919-2006) was een Engelse avonturier en reisboekenschrijver. Zijn werk is in vele landen uitgegeven en wordt gerekend tot de klassieke reisliteratuur....

INFORMATIE

AUTEUR
Eric Newby
DIMENSIE
4,25 MB
BESTANDSNAAM
De laatste graanrace.pdf

OMSCHRIJVING

Aanmonsteren op een viermaster en de wereldzeeën over zeilen? Eric Newby deed het op zijn 19e. De laatste graanrace is zijn indringende verslag van een zeilreis aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. De laatste graanrace In 1939 scheepte de jonge Engelsman Eric Newby zich in aan boord van de Moshulu, het grootste zeilschip in de graanhandel tussen Australië en Europa. Tussen 1921 en 1939 waren deze graanschepen in een harde strijd verwikkeld om de kortste en snelste route. Woeste zeeën, stormen en corruptie lagen onderweg op de loer. De laatste graanrace, oorspronkelijk verschenen in 1956, is het verslag van een avontuurlijke zeilreis aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. Eric Newby Eric Newby (1919-2006) was een Engelse avonturier en reisboekenschrijver. Zijn werk is in vele landen uitgegeven en wordt gerekend tot de klassieke reisliteratuur.

Wil je het boek lezen?De laatste graanrace in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eric Newby. Lezen De laatste graanrace Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN