Er zijn fouten gemaakt (maar niet door mij)

Er zijn fouten gemaakt (maar niet door mij) - Carol Tavris | Fthsonline.com

... voor kwalijke, immorele of domme daden af te schuiven ... Attenderingen: Er zijn fouten gemaakt (maar niet door mij ... ... . De meesten van ons zullen nooit beslissingen over leven en dood van miljoenen men - Er zijn fouten gemaakt (maar niet door mij) (Paperback). Onderhoudend, verhelderend en wanneer je jezelf herkent in de verhalen die erin staan... Er zijn fouten gemaakt (maar niet door mij) EBOOK Tooltip Ebooks kunnen worden gelezen op uw computer en op daarvoor geschikte e-readers. waarom we dwaze overtuigingen, slechte beslissingen ... Er zijn fouten gemaakt (maar niet door mij) : waarom we ... ... . waarom we dwaze overtuigingen, slechte beslissingen en kwetsend gedrag rechtvaardigen Janssen: ,,Er zijn onregelmatigheden ontdekt en dat past niet bij ons bedrijf. We willen een betrouwbaar en integer bedrijf zijn. Er zijn weliswaar fouten gemaakt, maar dat betekent niet dat we ... Er zijn fouten gemaakt (maar niet door mij) Leestijd van ongeveer 3 minuten 0 reacties Dit is de titel van fraai boek van Tavris en Aronson (2007) over waarom wij dwaze overtuigingen, slechte beslissingen en kwetsend gedrag rechtvaardigen. Er zijn ...

INFORMATIE

AUTEUR
Carol Tavris
DIMENSIE
9,93 MB
BESTANDSNAAM
Er zijn fouten gemaakt (maar niet door mij).pdf

OMSCHRIJVING

Onderhoudend, verhelderend en wanneer je jezelf herkent in de verhalen die erin staan vernederend. The Wall Street JournalVoortreffelijk. The GuardianWaarom lopen we weg voor onze verantwoordelijkheid zodra zaken mislopen? Waarom geven politici en andere publieke figuren niet toe dat ze wel eens blunderen? Waarom hebben we eindeloze echtelijke ruzies over wie er gelijk heeft? Waarom kunnen we van anderen wel inzien dat ze soms hypocriete beslissingen nemen, maar van onszelf niet?We hebben een sterke neiging om ons eigen gedrag te verdedigen en rechtvaardigen, zelfs als we op onze fouten en tekortkomingen worden gewezen. Ons brein zorgt ervoor dat we denken dat we het juiste doen, en goed zijn, en slim zelfs als er overweldigend bewijs is van het tegendeel. Tavris en Aronson geven op basis van jarenlang wetenschappelijk onderzoek en aan de hand van prachtige verhalen en historische gebeurtenissen een fascinerende uitleg over zelfrechtvaardiging, zelfbedrog en zogenaamde cognitieve dissonantie hoe we onszelf misleiden, welke schade dat veroorzaakt, en hoe je ervan kunt leren.Carol Tavris doceerde psychologie aan de Universiteit van Californië in Los Angeles en The New School for Social Research in New York, en schrijft voor The New York Times en Times Literary Supplement. Elliot Aronson is emeritus hoogleraar Psychologie aan de University of California in Santa Cruz.

Wil je het boek lezen?Er zijn fouten gemaakt (maar niet door mij) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carol Tavris. Lezen Er zijn fouten gemaakt (maar niet door mij) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN