Het Aquarius evangelie van Jezus de Christus

Het Aquarius evangelie van Jezus de Christus - Levi Dowling | Fthsonline.com

...auf duch Amazon. 180 De hemelvaart van Jezus volgens het Aquarius Evangelie Spirituele teksten ... Het Aquarius evangelie van Jezus de Christus van L ... ... . Loading ... en nu vraag ik u om tot de gehele wereld te gaan en het evangelie van de Christus te prediken, ... Het Aquarius evangelie van Jezus de Christus | ISBN 9789063780791 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. U vindt Het Aquarius evangelie van Jezus de Christus in PDF, ePUB, MOBI. HET AQUARIUS EVANGELIE, dat gedeeltelijk aanstuit bij de vier officiële is bijzonder belang ... Het Aquarius evangelie van Jezus de Christus - Primo Levi ... ... . HET AQUARIUS EVANGELIE, dat gedeeltelijk aanstuit bij de vier officiële is bijzonder belangwekkend; niet alleen omdat het esoterische begrippen hanteert die vrijwel gemeengoed in onze samenleving zijn geworden, maar bovendien minutieus die voorvallen uit het leven van ... In het Johannes-evangelie wordt de Heere Jezus voorgesteld als de Zoon van God. Het geslachtregister is dus heel kort en gaat maar over twee Personen: God, de Vader en Zijn Zoon Jezus Christus, het vleesgeworden Woord volgens Joh.1:14. Johannes 1, vers 50: "Rabbi; U bent de Zoon van God; de Koning van Israël." 2. De sleutelwoorden Koop nu Het Aquarius evangelie van Jezus de Christus van Primo Levi bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Levi DowlingHet Aquarius evangelie van Jezus de ChristusEen boodschap voor het Watermantijdperk Prijs: 18,50 Pagina's: 324 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 234 4Dit unieke boek behelst een practisch compleet verslag van de woorden en werken van de man van Galilea, inclusief de achttien studiejaren, gedurende welke hij door de Oriënt trok....

INFORMATIE

AUTEUR
Levi Dowling
DIMENSIE
10,41 MB
BESTANDSNAAM
Het Aquarius evangelie van Jezus de Christus.pdf

OMSCHRIJVING

Levi DowlingHet Aquarius evangelie van Jezus de ChristusEen boodschap voor het Watermantijdperk Prijs: 18,50 Pagina's: 324 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 234 4Dit unieke boek behelst een practisch compleet verslag van de woorden en werken van de man van Galilea, inclusief de achttien studiejaren, gedurende welke hij door de Oriënt trok. Het verslaat zijn leven vanaf zijn geboorte in Bethlehem tot zijn hemelvaart op de Olijfberg. Van groot belang zijn de voorvallen die hem overkwamen gedurende zijn reizen door Tibet, Egypte, India, Perzië en Griekenland. Waarom wordt dit boek Het Aquarius Evangelie genoemd? Omdat het niet eerder kon worden verkondigd dan aan het begin van het Aquarius Tijdperk, de tijd waaraan Jezus refereerde toen hij tot zijn discipelen sprak: 'Ik heb u allen nog vele dingen te zeggen, maar ge zoudt ze nu nog niet kunnen begrijpen. Zo zij het, maar als de geest van de waarheid tot u komt, zal zij u allen tot zuiverheid leiden.' Johannes 16:12, 13.

Wil je het boek lezen?Het Aquarius evangelie van Jezus de Christus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Levi Dowling. Lezen Het Aquarius evangelie van Jezus de Christus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN