Het Meisje Dat Hield Van Tom Gordon

Het Meisje Dat Hield Van Tom Gordon - Stephen King | Fthsonline.com

...n van haar moeder in haar blauwe Red Sox-trainingsshirt (dat met op de rug 36 GORDON) met haar pop Mona te spelen ... De boeken van Stephen King op volgorde - Boekbeschrijvingen.nl ... . Titel: Het meisje dat hield van Tom Gordon Auteur: Stephen King Aantal bladzijden: 276 Informatie over de auteur: De schrijver van dit boek is Stephen King. Stephen King is een bekende schrijver van vooral horror, thrillers en science fictions boeken. Hij is een van mijn favoriete schrijvers omdat hij de spanning in het boek heel goed kan opbouwen. King, Stephen - Het meisje dat hield van Tom Gordon € 4,00 Wanneer - tijdens een zware wandeling - de negenja ... bol.com | Het meisje dat hield van Tom gordon, Stephen ... ... . King, Stephen - Het meisje dat hield van Tom Gordon € 4,00 Wanneer - tijdens een zware wandeling - de negenjarige Trisha even wegloopt omdat het voortdurende gekibbel tussen haar moeder en broer haar verschrikkelijk de keel uithangt, raakt ze hopeloos verdwaald in een wildernis vol gevaren In een van haar hallucinaties ziet ze haar favoriete honkbalspeler Tom Gordon waarmee ze dagenlang praat. Dat is dan ook het enige dat haar op de been houdt. Gevolgd door een grizzlybeer die in haar ogen een echte monster is, loopt ze wekenlang (ze leeft op rivierwater en bosbessen) in het woud totdat ze eindelijk een dorpje vindt. Het meisje dat hield van Tom Gordon book. Read 4,758 reviews from the world's largest community for readers. 'De wereld had een bek vol tanden en als het... Het meisje dat hield van Tom Gordon | ISBN 9789024536443 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Lees „Het meisje dat hield van Tom Gordon" door Stephen King verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. De wereld had een bek vol tanden en als het zo uitkwam, kon je daar elk moment door gebeten worden.' Trisha McFarland wa... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, King, Stephen - Meisje dat hield va...

INFORMATIE

AUTEUR
Stephen King
DIMENSIE
12,47 MB
BESTANDSNAAM
Het Meisje Dat Hield Van Tom Gordon.pdf

OMSCHRIJVING

De wereld had een bek vol tanden en als het zo uitkwam, kon je daar elk moment door gebeten worden.' Trisha McFarland was negen jaar toen ze daarachter kwam. Begin juni zat ze om tien uur 's ochtends op de achterbank van de Dodge Caravan van haar moeder in haar blauwe Red Sox-trainingsshirt (dat met op de rug 36 GORDON) met haar pop Mona te spelen. Om half elf was ze verdwaald in het bos. Om elf uur deed ze haar best om niet verschrikkelijk bang te worden en niet te denken: Dit is erg, dit is heel erg. En ze wilde er ook niet aan denken dat er wel eens iets heel naars kon gebeuren als je in een bos verdwaalde. Dat je zelfs dood kon gaan.

Wil je het boek lezen?Het Meisje Dat Hield Van Tom Gordon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stephen King. Lezen Het Meisje Dat Hield Van Tom Gordon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN