Vertrouwen Is Goed...

Vertrouwen Is Goed... - Krishnananda | Fthsonline.com

...en: In sociologie en psychologie is de mate waarin twee groepen elkaar vertrouwen een maatstaf voor het geloof in de eerlijkheid en aardigheid van de ander ... Ai: vertrouwen is goed, maar is controle beter ... ... . Vertrouwen is goed, controle is beter. Dat is een uitdrukking waarschijnlijk zo oud als de wereld maar stamt in ieder geval uit het 'meten is weten-tijdperk'. We hebben even gedacht dat we alles moesten meten en dat we alles moesten weten. Vertrouwen is nog steeds goed, maar een toefje controle hoort daar wel bij. Het is geen vraag wat beter is, in de zin van een keuzevraagstuk. Er is geen sprake van of controle of vertrouwen. Vertrouwen is een prachtige, positieve ... Vertrouwen is goed, een overeenkomst is beter! - Bosscher ... ... . Het is geen vraag wat beter is, in de zin van een keuzevraagstuk. Er is geen sprake van of controle of vertrouwen. Vertrouwen is een prachtige, positieve en opbouwende houding om met elkaar om te gaan in een organisatie. 'Controle is goed, vertrouwen nog beter' door Kees Cools - Onze prijs: €29,95 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis Vertrouwen is dus goed, maar niet altijd toereikend. Ook in onze eigen praktijk hebben we regelmatig te maken met vertrouwenskwesties. Juridische o...

INFORMATIE

AUTEUR
Krishnananda
DIMENSIE
3,17 MB
BESTANDSNAAM
Vertrouwen Is Goed....pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek gaan we met de lezer op zoek naar de oorzaak van wantrouwen. En dan laten we zien hoe je na diep kwetsende teleurstellingen weer vertrouwen kunt herwinnen, om dan weer open te kunnen staan voor het leven end e liefde.

Wil je het boek lezen?Vertrouwen Is Goed... in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Krishnananda. Lezen Vertrouwen Is Goed... Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN