De 10 vaardigheden van mediation

De 10 vaardigheden van mediation - Hein van Meeteren | Fthsonline.com

... verstoord, ... Om de bovengenoemde 5 hoofdtaken van de mediator te kunnen uitvoeren dient de mediator over een aantal vaardigheden te beschikken ... Ebook ePUB: De 10 vaardigheden van mediation - geschreven ... ... . Mediationvaardigheden zijn communicatieve vaardigheden zoals luisteren, samenvatten en doorvragen. De toepassing van mediationvaardigheden is gericht op het voorkomen of beperken van conflicten door een proactieve, persoonsgerichte opstelling in de gemeentelijke relaties met burgers en bedrijven. Doordat burgers zich serieus genomen voelen, voorkomt het vaak langdurige juridische procedures. Basisgrammatica Van Het Bijbels Hebreeuws / Oe ... Studystore | De 10 vaardigheden van mediation, Meeteren ... ... . Doordat burgers zich serieus genomen voelen, voorkomt het vaak langdurige juridische procedures. Basisgrammatica Van Het Bijbels Hebreeuws / Oefenboek download PDF A.J.C. Verheij Basislessen / 2 De Goede Belijdenis boek .epub Watchman Nee Basiszorg voor verzorgenden / 1 302 / deel Tekstboek boek .epub C.A. Abrahamse De 10 vaardigheden van mediation | ISBN 9789047001492 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Hein van Meeteren
DIMENSIE
8,53 MB
BESTANDSNAAM
De 10 vaardigheden van mediation.pdf

OMSCHRIJVING

De 10 vaardigheden van mediation 5e druk is een boek van Hein van Meeteren uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047003571 In dit boek beschrijft Hein van Meeteren tien onmisbare vaardigheden bij de uitvoering van mediation (bemiddeling bij conflicten). Het boek is niet alleen voor de professionele NMI-geregistreerde en gecertificeerde mediators geschreven, maar ook voor managers, bestuurders en leidinggevenden die door hun werk veelvuldig in aanraking komen met interne en externe conflicten en spanningen.Enkele vaardigheden die aan de orde komen zijn: ' weten te sturenn los te laten;' een heldere gespreksstructuur aanbrengen en bewaken;' jezelf met gezag en geloofwaardigheid neerzetten;' de onpartijdigheid nauwgezet bewaken;' goede omgang met agressie en emotionele uitbarstingen; ' onderhandelen als onderdeel van het mediationgesprek; ' onderliggende zorgen, behoeften en belangen aan de oppervlakte brengen.Hein van Meeteren studeerde politieke wetenschappen, Nederlands recht en filosofie, en is NMI-gecertificeerd mediator en senior-trainer in mediationvaardigheden. Daarnaast adviseert hij in conflictpreventie binnen organisaties en bedrijven. Hij trad op als vast panellid in Het Lagerhuis en is te horen in het TROS-Forum op Radio 1. Van Meeteren is actief als onpartijdig voorzitter van conferenties en (publieks)debatten.

Wil je het boek lezen?De 10 vaardigheden van mediation in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hein van Meeteren. Lezen De 10 vaardigheden van mediation Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN