De Taxi Van Palemu

De Taxi Van Palemu - Akke Holsteijn | Fthsonline.com

...elt in Suriname en is geschreven voor kinderen in Nederland en Suriname ... De taxi van Palemu (1) gemist? Start met kijken op NPO Start ... . Palemu wil heel graag dokter worden. Maar zijn ouders hebben niet genoeg geld om zijn school te betalen. Daarom wordt zijn vader taxichauffeur. Hij koopt een auto, maar breekt nog diezelfde dag zijn been ... De Taxi Van Palemu. NICOLE VAN KILSDONK — LEMMING FILM — 2006. Palemu is 12 jaar en woont in Suriname. Hij wil heel graag dokter worden, maar zijn ouders hebben niet genoeg geld om zijn school te betalen. Daarom wordt zijn vader taxichauffeur. Hij koopt een auto, maar breek ... De taxi van Palemu (TV Series 2006) - IMDb ... . Daarom wordt zijn vader taxichauffeur. Hij koopt een auto, maar breekt nog diezelfde dag zijn been. Taxi van Palemu is de eerste volledig in Suriname opgenomen jeugdserie.Deze komische serie gaat over Palemu (de Surinaamse Eno Grauwde), een twaalfjarige jongen die samen met zijn vriendje Hailey (de Amsterdamse Dalorim Wartes) de taxi van zijn vader overneemt om geld te verdienen voor zijn studie. De serie is te zien in het VPRO-programma Villa Achterwerk en betreft een productie van de VPRO ... Palemu is 12 jaar en woont in Suriname. Hij wil heel graag dokter worden. Maar zijn ouders hebben niet genoeg geld om zijn school te betalen. Daarom wordt zijn vader taxichauffeur. Hij koopt een auto, maar breekt nog diezelfde dag zijn been. Hoe moet de taxi nu ooit afbetaald worden? 12 steden 13 ongelukken 123 Show 21 Jump Street 227 24 26 Men 30 minuten 3rd Rock From The Sun 5 uur show 77 Sunset Strip 7th Heaven 8 Simple Rules A Touch of Frost Get this from a library! De taxi van Palemu. [Nicole van Kilsdonk; Eno Grauwde; et al] -- De vader van Palemu breekt zijn been en kan geen taxi meer rijden. Palemu en zijn vriendje Haley nemen de taxiritten van hem over....

INFORMATIE

AUTEUR
Akke Holsteijn
DIMENSIE
10,46 MB
BESTANDSNAAM
De Taxi Van Palemu.pdf

OMSCHRIJVING

DE AVONTUREN VAN TWEE JONGENS EN EEN TAXIDe taxi van Palemu speelt in Suriname en is geschreven voor kinderen in Nederland en Suriname. Palemu wil heel graag dokter worden. Maar zijn ouders hebben niet genoeg geld om zijn school te betalen. Daarom wordt zijn vader taxichauffeur. Hij koopt een auto, maar breekt nog diezelfde dag zijn been. Wat nu?Palemu besluit om zelf als taxichauffeur te gaan werken, samen met Haley, zijn beste vriend. Tijdens de grote vakantie beleven ze met de taxi allerlei grappige en ook spannende avonturen. Alle familieleden helpen de jongens waar ze kunnen. Zal het ze lukken de taxi af te betalen? En zal er zelfs genoeg geld zijn zodat Palemu verder kan leren?Het boek De taxi van Palemu is gebaseerd op de gelijk-namige jeugdserie die wordt uitgezonden door de VPRO. Mari e van Sauers (actrice en schrijfster) bedacht de serie. Samen met Jolein Laarman (artdirector en scenarioschrijf-ster) schreef zij het scenario. De serie is geregisseerd door Nicole van Kilsdonk en geproduceerd door Lemming Film.

Wil je het boek lezen?De Taxi Van Palemu in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Akke Holsteijn. Lezen De Taxi Van Palemu Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN