Ergotherapie in de gerontologie

Ergotherapie in de gerontologie - Coninck Leen de | Fthsonline.com

... als naar hulpverleners in het werkveld en werd samengesteld dankzij een constructieve samenwerking tussen de hogescholen en het werkveld ... Samenvatting Ergotherapie in de Gerontologie - H12 t/m 14 ... ... . 1. Algemene aspecten omtrent zorg voor ouderen 2. OMSCHRIJVING. Ergotherapie in de gerontologie 1e druk is een boek van Leen de Coninck uitgegeven bij Uitgeverij Acco. ISBN 9789033495625 ERGOTHERAPIE IN DE GERONTOLOGIEBASISBOEK VOOR KWALITEITSVOLLE HULPVERLENINGOuderen nemen in de huidige maatschappij een steeds prominentere plaats in. Hun wensen en behoeften veran- deren en ze wensen zich zo lang mogelijk te blijven ontwik- kelen en autonoom ... Ergotherapie in de ger ... bol.com | Ergotherapie in de gerontologie | 9789463792691 ... ... . Hun wensen en behoeften veran- deren en ze wensen zich zo lang mogelijk te blijven ontwik- kelen en autonoom ... Ergotherapie in de gerontologie: basisboek voor kwaliteitsvolle hulpverlening | De Coninck, Leen | ISBN: 9789033495625 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Ergotherapie in de gerontologie. Basisboek voor kwaliteitsvolle hulpverlening | CONINCK LEEN DE | ISBN: 9789033468858 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon....

INFORMATIE

AUTEUR
Coninck Leen de
DIMENSIE
6,83 MB
BESTANDSNAAM
Ergotherapie in de gerontologie.pdf

OMSCHRIJVING

Ouderen nemen in de huidige maatschappij een steeds prominentere plaats in. Hun wensen en behoeften veranderen en ze wensen zich zo lang mogelijk te blijven ontwikkelen en autonoom te blijven. Deze demografische transitie heeft tevens invloed op de hulpverleners in de ouderenzorg. Het is één van de taken van de ergotherapeut om, rekening houdend met de wensen en behoeften van de oudere en/of zijn omgeving, deze oudere te helpen zo lang mogelijk zijn zelfstandigheid te behouden. Dit boek biedt een basis waarop de ergotherapeut zich kan beroepen om kwaliteitsvol hulp te verlenen. Het beschrijft de valkuilen van bepaalde visies die de maatschappij heeft op deze bevolkingsgroep. De normale veroudering van de oudere persoon wordt op een positief realistische manier besproken, gebaseerd op het kader van de International Classification of Functioning, Disability and Health (ICF - WHO). De taakgebieden van de ergotherapeut worden gespecificeerd. Het kwalitatief hulp verlenen wordt onderbouwd door theorieën uit het methodisch, cliëntgericht, evidence based en ethisch handelen. Praktijktoepassingen maken het geheel herkenbaar voor zowel de beginnende als de ervaren ergotherapeut. Het boek Ergotherapie in de gerontologie richt zich zowel naar hogeschoolstudenten, als naar hulpverleners in het werkveld en werd samengesteld dankzij een constructieve samenwerking tussen de hogescholen en het werkveld.

Wil je het boek lezen?Ergotherapie in de gerontologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Coninck Leen de. Lezen Ergotherapie in de gerontologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN