Mijn jaar met Salinger

Mijn jaar met Salinger - Joanna Rakoff | Fthsonline.com

...zoveel jonge hoopvollen komt ze... Ze begint met de standaardbrief, maar langzaamaan gaat ze in naam van Salinger persoonlijke brieven terugschrijven ... Mijn jaar met Salinger door Joanna Rakof - 9789038898957 ... ... . Mijn jaar met Salinger laat zien hoe een jonge vrouw haar weg vindt in een nostalgisch New York aan de vooravond van het internettijdperk en wat literatuur voor ons betekent. Ze begint met de standaardbrief, maar langzaamaan gaat ze in naam van Salinger persoonlijke brieven terugschrijven. Mijn jaar met Salinger laat zien hoe een jonge vrouw haar weg vindt in een nostalgisch New York aan de vooravond van het internettijdperk en wat li ... Mijn jaar met Salinger by Joanna Rakoff - Goodreads ... . Mijn jaar met Salinger laat zien hoe een jonge vrouw haar weg vindt in een nostalgisch New York aan de vooravond van het internettijdperk en wat literatuur voor ons betekent. (uitgever) website Joanna Rakoff; over dit boek… Lees „Mijn jaar met Salinger" door Joanna Rakoff verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Op haar drieëntwintigste, net na haar afstuderen, verhuist Joanna Rakoff naar New York. Zoals zoveel jonge hoopvollen ko... Bestel Mijn jaar met Salinger van Joanna Rakoff. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Mijn jaar met Salinger | ISBN 9789038898957 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Mijn jaar met Salinger book. Read 1,093 reviews from the world's largest community for readers. Op haar drieëntwintigste, net na haar afstuderen, verhuis... Mijn jaar met Salinger direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Het is haar taak om Salingers vaak openhartige fanmail te beantwoorden. Ze begint met de standaardbrief, maar langzaamaan gaat ze in naam van Salinger persoonlijke brieven terugschrijven. Mijn jaar met Salinger laat zien hoe een jonge vrouw haar weg vindt in een nostalgisch New ...

INFORMATIE

AUTEUR
Joanna Rakoff
DIMENSIE
3,84 MB
BESTANDSNAAM
Mijn jaar met Salinger.pdf

OMSCHRIJVING

Op haar drieëntwintigste, net na haar afstuderen, verhuist Joanna Rakoff naar New York. Zoals zoveel jonge hoopvollen komt ze terecht in het dan nog armoedige Williamsburg. Ze krijgt een baan als assistente bij het legendarisch literaire agentschap van J.D. Salinger en brengt haar dagen door in het ouderwetse kantoor waar men nog werkt met dictafoons en schrijfmachines. Het is haar taak om Salingers vaak openhartige fanmail te beantwoorden. Ze begint met de standaardbrief, maar langzaamaan gaat ze in naam van Salinger persoonlijke brieven terugschrijven.Mijn jaar met Salinger laat zien hoe een jonge vrouw haar weg vindtin een nostalgisch New York aan de vooravond van het internettijdperk en wat literatuur voor ons betekent.

Wil je het boek lezen?Mijn jaar met Salinger in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joanna Rakoff. Lezen Mijn jaar met Salinger Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN