OUD INDIASE MASSAGE

OUD INDIASE MASSAGE - Johari | Fthsonline.com

...baar zijn. Wanneer je meer wilt dan enkel een massage tegen pijntjes en kwalen, dan is een Ayurvedische massage echt iets voor jou ... Dawrung Thai Massage ... . Combineer jouw dagje sauna met een Ayurvedische massage en herstel de balans tussen lichaam en geest! Deze van oorsprong Indiase massage is een zachte energetische massage met veel strijkbewegingen, waarbij verschillende warme kruidenoliën worden gebruikt. Eén van die invloedrijke traditionele geneeswijze is afkomstig uit het oude India. Massagetherapie is al eeuwenlang een integraal onderdeel van de traditionele Indiase geneeskunde die bekendstaat onder de naam A ... Ayurvedische lmassage uit India, goed voor lichaam en ... ... . Massagetherapie is al eeuwenlang een integraal onderdeel van de traditionele Indiase geneeskunde die bekendstaat onder de naam Ayurveda. Massage werd gebruikt om de energie van de patiënt in balans te brengen. Laatste bericht door massage Wo Jun 05, 2019 9:54 am; Olstgracht 63, Dokbua 1, 2 door JanT » Do Nov 22, 2012 10:34 pm 16 Reacties 15663 Bekeken Laatste bericht door Kumiko Za Sep 29, 2018 8:06 am; Oostenrijkstraat 45, Siam Royal 1, 2 door Jira Kotinny » Do Nov 20, 2014 8:13 pm 16 Reacties 7704 Bekeken Laatste bericht door cor1006 Thaise massage is meer dan 2.500 jaar oud. Van oorsprong Indiaas, is deze massagevorm samen met de boeddhistische monniken naar Thailand gekomen. Niet alleen het lichaam, maar ook de geest voelt zich bevrijd. Dit holistische idee -onverbrekelijke verbinding van lichaam en geest- heeft zijn wortels in het boeddhisme. Welkom bij Tantra Rosmalen, "de plek om thuis te komen bij jezelf. We leven in een veeleisende tijd waarin de meeste mensen onder grote druk leven. Er moet van alles en er is voortdurend te weinig tijd. Door deze continue druk hebben veel mensen last van stress en spanning, dat zich kan uiten in diverse … De ayurvedische massage is geschikt voor iedereen, gezond of ziek, oud en jong. Er zijn wel een aantal contra-indicaties waarin wordt afgeraden om een (ayurvedische) massage te ondergaan: tijdens de eerste 3 maanden van de zwangerschap, bij kanker, bij koorts, direct na eten. De ayurvedische massage is een weldaad voor lichaam en geest. Deze tantra massage film van Johan en Angela geeft een indruk van hoe een tantrische massage kan zijn. Proef vooral de sfeer en het gevoel in deze film en laat deze op je inwerken. Wil je zelf een tantra massage ervaren M/V of wil jij eens deelnemen aan een les of workshop kijk dan op de menubalk voor de mogelijkheden. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Johari
DIMENSIE
5,60 MB
BESTANDSNAAM
OUD INDIASE MASSAGE.pdf

OMSCHRIJVING

Deze traditionele massagevorm deelt het lichaam in 3 zones in en gebruikt de technieken kloppen, wrijven, kneden en knijpen. De schrijver acht anatomische kennis noodzakelijk, maar gaat er niet op in. Hierdoor en door het ontbreken van een uitleg over de technieken, is het boek ongeschikt als kennismaking met massage in het algemeen. Olierecepten, ter bestrijding en preventie van kwalen, vormen de hoofdmoot. Voor de meeste mensen zullen de recepten gedeeltelijk onbruikbaar zijn, omdat het in Nederland, ook in Amsterdam, moeilijk is om bv. aan pompoenzaadolie, Brahmi-olie of hushe-yusuf gras te komen. De opzet is wat rommelig, veel herhalingen, soms inkonsekwente spelling. Gevorderde masseurs die tevens belang stellen in het onderwerp, zouden door zelf-ordenend te lezen en vervangings-olien te zoeken, enige waardevolle elementen uit dit boek kunnen halen.

Wil je het boek lezen?OUD INDIASE MASSAGE in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johari. Lezen OUD INDIASE MASSAGE Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN