Zo Wordt Je Baas Je Bondgenoot

Zo Wordt Je Baas Je Bondgenoot - Roger Fritz | Fthsonline.com

...danks dat de echtgenoot van het overleden meisje in een lange brief aan de baas van Twitter heeft gevraagd die ridicule tweets van de president van het sociale netwerk te verwijderen, is dat tot op heden niet gebeurd ... Ben Casnocha op Trendship: Werknemer moet bondgenoot van ... ... . Zou jij een snackbar binnenstappen waar net een motorbende zit te lunchen, bied je een kind van 14 een vuurtje aan? Dat en nog veel meer vragen we wekelijks aan onze bekende gasten in Mensenkennis. In juni 1941 viel nazi-Duitsland met zijn bondgenoten de Sovjet-Unie binnen, waarmee nazi-Duitsland het niet-aanvalsverdrag brak dat beide landen hadden ondertekend in 1939. Na vier jaar won de Sovjet-Unie de oorlo ... bol.com | Zo Wordt Je Baas Je Bondgenoot, Roger Fritz ... ... . In juni 1941 viel nazi-Duitsland met zijn bondgenoten de Sovjet-Unie binnen, waarmee nazi-Duitsland het niet-aanvalsverdrag brak dat beide landen hadden ondertekend in 1939. Na vier jaar won de Sovjet-Unie de oorlog, en werd een van de twee grootmachten van de wereld, tegenover de Verenigde Staten. Nazi-Duitsland, nationaalsocialistisch Duitsland en het Derde Rijk zijn informele benamingen voor Duitsland in de periode 1933-1945, toen het land werd geregeerd als een totalitaire dictatuur onder het nationaalsocialistische regime van dictator Adolf Hitler en diens Nationaalsocialistische Duitse Arbeiderspartij (NSDAP). In de propaganda van de nationaalsocialisten (kortweg nazi's) werd de ... Sommige Germanen zijn ook bondgenoten van Rome, maar die hebben nauwelijks een staat. Pas als er oorlog is kiezen de krijgers van een stam één van de stamhoofden als aanvoerder. Als zo'n aanvoerder bondgenoot van Rome is, maken de Romeinen hem soms koning van zijn gebied. Zo blijft hij de baas en houden de Romeinen dus een bondgenoot. Communicatie: Je baas de baas? Geplaatst op zaterdag 7 november 2015 door Nelly de Jo...

INFORMATIE

AUTEUR
Roger Fritz
DIMENSIE
11,33 MB
BESTANDSNAAM
Zo Wordt Je Baas Je Bondgenoot.pdf

OMSCHRIJVING

Heb jij last van een overheersende baas of een chaotische chef? Of heb je een afstandelijke, afwezige of incompetente manager en weet je je geen raad met de situatie? Je wilt niet meer thuiskomen met een ontevreden, onvoldaan gevoel. Niet meer tegen een muur aan lopen, maar juist samenwerken met je leidinggevende.Dit boek is een praktische handleiding die uitgaat van zelfkennis en zelfbeheersing. Hoe ga je bijvoorbeeld om met je emoties en je tijd? Pas daarna laat Fritz zien hoe je je baas leert kennen, de relatie onderhoudt en uitbouwt. De auteur presenteert 18 types bazen, met voor elk type heel praktische tips hoe je er als medewerker effectief mee om kunt gaan. Hij helpt de drijfveren van je baas te herkennen en geeft suggesties die hem zelfs tot 'partner' kunnen maken.De auteur is al meer dan 15 jaar een autoriteit op het gebied van organisatieontwikkeling in alle lagen van de arbeidsmarkt (vrije sector, non-profit, overheidsinstellingen). Zijn uitgangspunt is dat iedereen zijn eigen kansen creëert. Hierbij staat persoonlijke verantwoordelijkheid centraal.

Wil je het boek lezen?Zo Wordt Je Baas Je Bondgenoot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roger Fritz. Lezen Zo Wordt Je Baas Je Bondgenoot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN