Gelukkige Relaties

Gelukkige Relaties - Thomas Gordon | Fthsonline.com

...steken in belangrijke zaken als respect, genegenheid en intimiteit ... Het geheim van een goede relatie - Psychologie Magazine ... . Als je conflicten kunt oplossen, reageert op de aandacht die de ander vraagt en elkaars wensen voor de toekomst serieus neemt." Het interview met John Gottman over het geheim van een gelukkige relatie kun je lezen in Flow 4. Gelukkige relatie Een studie uit 2016 wijst uit dat slaapproblemen en relatieproblemen vaak tegelijkertijd voorkomen. Uit een onderzoek van Benson For Beds, onder 2000 Engelse koppel ... 42 Relatie-Tips: Goede & Gelukkige Relatie [Verbeteren? Zo ... ... . Uit een onderzoek van Benson For Beds, onder 2000 Engelse koppels, blijkt dat veel mensen ervoor kiezen om apart te slapen. 38 procent van de ondervraagden beweert dat hun relatie beter geworden is, nu ze in aparte bedden slapen. 34 procent zegt zelfs betere seks te hebben. Relaties verlangen een investering in tijd en energie: hoe meer je erin stopt, hoe meer je eruit haalt. De relatietips van ELITEDATING kunnen je helpen om een gelukkige relatie sterk te houden, of om vertouwen en liefde in een gebroken relatie te herstellen. Ik interviewde honderd koppels, schreef er een boek over, en leerde deze belangrijke lessen voor een lange en gelukkige relatie. 1. Er is een andere bron van passie De eerste afspraakjes, de spanning van het elkaar leren kennen, de nieuwigheid van een relatie. Bijna vanzelf brengt het een hoop passie met zich mee. Gelukkige Relaties Bouwen boeken of inhuren doe je hier via Showbird. Je hebt 1-op-1 contact met de artiest zelf of diens persoonlijke manager. Heb je een vraag over deze act? Stel deze dan in je vrijblijvende aanvraag. Deze act is geschikt voor volgende events: Bedrijfsfeest, Receptie, Beurs / Congres....

INFORMATIE

AUTEUR
Thomas Gordon
DIMENSIE
9,71 MB
BESTANDSNAAM
Gelukkige Relaties.pdf

OMSCHRIJVING

Ongewild doen zich in onze relaties thuis, in onze nabije omgeving of op het werk conflicten voor die ons leven op ee negatieve manier beïnvloeden. Veel partners lijden onder het effect van een ongelukkige relatie of gaan tenslotte uit elkaar. In sommige gezinnen is verbaal of lichamelijk geweld tussen ouders en kinderen aan de orde van de dag, met alle gevolgen voor de sociale ontwikkeling van het kind. Machtsspelletjes of ergernissen op het werk lopen zo hoog op dat medewerkers overspannen raken of ziek worden.Ge Gordonmethode biedt een aantal effectieve communicatietechnieken waarmee problemen binnen elke relatie op een succesvolle manier kunnen worden opgelost of voorkomen. Deze methode verschaft inzicht in hoe het proces van communiceren verloopt en hoe we dit door het aanleren van een aantal vaardigheden kunnen beïnvloeden. Daardoor leren we onder andere hoe we hardnekkige misverstanden kunnen ophelderen, andere mensen met hun ongewenste gedrag kunnen confronteren, hoe we beter kunnen samenwerken en verstoorde relaties kunnen herstellen. De Gordonmethode, die wereldwijd beproefd is, is gebaseerd op het eenvoudige principe van begrijpen en begrepen worden. Door te luisteren, duidelijk te communiceren en te overleggen bouwen we gelukkige relaties op, waarin we in liefde en wederzijds respect het beste uit onszelf halen.De Amerikaanse psycholoog dr. Thomas Gordon is wereldberoemd geworden met de introductie van zijn Parent Effectiveness Training, waarbij hij aantoonde dat problemen in de opvoeding vrijwel nooit het gevolg zijn van 'moeilijke' of 'lastige' karakters, maar van een gebrekkige communicatie. De technieken die hij ontwikkelde om ouders en kinderen in staat te stellen duidelijk te maken wat zij bedoelen, kunnen worden toegepast in vrijwel elke interpersoonlijke relatie, thuis en op het werk. Inmiddels wordt de Gordonmethode onderwezen in trainingsinstituten over de hele wereld, onder meer in Nederland en Vlaanderen.

Wil je het boek lezen?Gelukkige Relaties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thomas Gordon. Lezen Gelukkige Relaties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN