Ik ging naar de dokter

Ik ging naar de dokter - Erik Segers | Fthsonline.com

...r de boeg hebt. Zekerheid bestaat niet. Zoveel is zeker ... Home - Moet Ik Naar De Dokter ... . Maar toch wil een mens op z'n minst de illusie Erik Segers stelt zijn roman voor: "Ik ging naar de dokter" Erik Segers stelt zijn roman voor: "Ik ging naar de dokter" Deel deze video. Volgende video. 00:57. Dit zijn de eerste beelden van Gert Late Night De Movie. Gert Late Night. 03:15. De mooiste momenten uit het 7de seizoen van Gert Late Night o.b.v. Loïc Nottet. Trailer #3 - the official trailer - ... Ik ging naar de dokter - Erik Segers | 9789082987102 ... ... .b.v. Loïc Nottet. Trailer #3 - the official trailer - van de komische roman 'Ik ging naar de dokter' van Erik Segers. Publicatie van Good Stuff! Books. Het boek is nu overal verkrijgbaar. Ook als e-book. Meer info ... Ik zou het wel weten: Ik ging naar de boekhandel voor Ik ging naar de dokter. Een cadeau om te lezen en het beste medicijn tegen verveling. Vier pijnstillers en vijf sterren voor dit boek. Mijn persoonlijke songtekst 'I was walking down the street, rocking my beat Het Joe-Netwerk. Dinsdag 17/12/19 om 9u30 op JOE. Radiopresentatrice Alexandra Potvin praat met Erik Segers over z'n debuutroman 'Ik ging naar de dokter' en z'n uitgeverij Good Stuff! Books. Thuisarts.nl werkt samen met de Moet ik naar de dokter? Dit is een app waarmee u snel en goed kunt beslissen of u wel of niet naar de huisarts moet. De app is te downloaden via de App-store (iPhone) of Google Playstore (Android). Meer informatie vindt u op de website van Moetiknaardedokter? Dit was de meest vieze schoen die ik ooit had gezien. En het ergst van al: het was mijn schoen. Hoe moest ik nu met zo'n vieze, vuile schoen naar de dokter gaan? Want dat was natuurlijk nog altijd het plan: ik moest dringend naar de dokter. Kan ik met 'gewone' klachten nog wel naar de dokter? "Je kunt voor álle klachten waarover je zorgen of twijfels hebt nog steeds gewoon conta...

INFORMATIE

AUTEUR
Erik Segers
DIMENSIE
6,25 MB
BESTANDSNAAM
Ik ging naar de dokter.pdf

OMSCHRIJVING

'Dit was de meest vieze schoen die ik ooit had gezien. En het ergst van al: het was míjn schoen. Hoe moest ik nu met zo'n vieze, vuile schoen naar de dokter gaan? Want dat was natuurlijk nog altijd het plan: ik moest dringend naar de dokter.''Ik ging naar de dokter' is het onthutsende en hilarische relaas van een man die op weg naar de dokter met z'n voet vast komt te zitten in de modder en daardoor de meest bizarre avonturen beleeft. Gebaseerd op waargebeurde feiten, overgoten met veel fictie, een stroperig laagje sentiment en een klein beetje erotiek. En modder, heel veel modder.EEN BOEK VOL ELLENDE WAAR JE VROLIJK VAN WORDT!"Voorwaar een komische roman, die zijn niet snel te vinden. Ik heb een paar keer serieus moeten grimlachen en grijnzen.'- Herman Brusselmans"Leest als een trein!!! Heel amusant.'- Ilse Beyers"Vlot en origineel.'- Ria Maes"Wat heb ik genoten van dit boek. Een absurde trip waar ik vele keren luidop mee moest lachen.'- Aron Wade'Werkelijk geniaal.'- Dr. Jeff HoeyberghsErik Segers (1961) is freelance journalist, studeerde Germaanse filologie aan de universiteit van Gent, schreef kortverhalen en televisiescenario's, en publiceerde een boek over Lode Zielens. 'Ik ging naar de dokter' is zijn romandebuut.

Wil je het boek lezen?Ik ging naar de dokter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erik Segers. Lezen Ik ging naar de dokter Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN