Van weemoed naar de nacht

Van weemoed naar de nacht - Ilja Leonard Pfeijffer | Fthsonline.com

...r aanleiding van zijn verblijf als writer in residence in Tilburg ... Lévi Weemoedt op Nacht van de Poëzie in TivoliVredenburg ... ... . Dautzenberg sprak de tekst uit tijdens de presentatie op 31 augustus in Bibliotheek Midden-Brabant. Tag: Van weemoed naar de nacht Schrijvers trekken Tilburg in voor Negen Zeer Korte Toneelstukken. Auteur Roland Samuëls Gepubliceerd op dinsdag 26 augustus 2014 maandag 8 april 2019 Geef een reactie op Schrijvers trekken Tilburg in voor Negen Zeer Korte Toneelstukken. Van weemoed naar de nacht. Ilja Leonard Pfeijffer ging in maart ... Van Weemoed naar De Nacht - Boekwinkeltjes.nl ... . Van weemoed naar de nacht. Ilja Leonard Pfeijffer ging in maart 2014, op uitnodiging van het literatuurfestival TiLT, op zoek naar de ziel van Tilburg. Zijn verslag van die zes dagen (en nachten) durende zoektocht leest u in 'Van weemoed naar de nacht'. Dit jaar (2016) was hij wederom in Tilburg, om de E. de Perronprijs in ontvangst te nemen. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Pfeijffer, Ilja Leonard - Van Weemoed naar De Nacht In 2014 verbleef schrijver Ilja Leonard Pfeiffer als eerste 'writer in residence' een week in Tilburg. Zijn ervaringen beschreef hij in Van Weemoed naar de Nacht. De titel van dit boekje refereert aan de afstand die hij aflegde toen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ilja Leonard Pfeijffer
DIMENSIE
10,44 MB
BESTANDSNAAM
Van weemoed naar de nacht.pdf

OMSCHRIJVING

Dit verhaal begint en eindigt met Franky Boy, die de minst benijdenswaardige leek van alle mensen die ik ooit heb meegemaakt, met uitzondering van al die stakkers die ik inmiddels ben vergeten.Meer boeken van Ilja Leonard Pfeiffer.

Wil je het boek lezen?Van weemoed naar de nacht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ilja Leonard Pfeijffer. Lezen Van weemoed naar de nacht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN