KAMPEREN......en andere ongein!

KAMPEREN......en andere ongein! - Fred Beulen | Fthsonline.com

...winkelen, bestellen en betalen! Fred Beulen (Kerkrade, 1955) debuteerde in 2017 met de roman "MARTHA" ... Hondenfluitjes en andere ongein... ervaringen gezocht ... ... . In zijn nieuwe boek "Kamperen....en andere ongein!" presenteert hij een bundel korte verhalen over onderwerpen die alledaagse dingen betreffen, zaken die hij opmerkt als hij bijvoorbeeld de krant leest, naar de radio luistert of mensen hoort praten. Bestel KAMPEREN.....en andere ongein! van Fred Beulen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Fred Beulen (Kerkrade, 1955) debuteerde in 201 ... Amazon.fr - KAMPEREN......en andere ongein!: een ... ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Fred Beulen (Kerkrade, 1955) debuteerde in 2017 met de roman ''MARTHA''. Voordelen van bookspotdé online boekwinkelboeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huiswordt vip en bespaar tot 20% korting op boekenscherpe aanbiedingenuitstekende Fred Beulen (Kerkrade, 1955) debuteerde in 2017 met de roman "MARTHA". In zijn nieuwe boek "Kamperen....en andere ongein!" presenteert hij een bundel korte verhalen over onderwerpen die alledaagse dingen betreffen, zaken die hij opmerkt als hij bijvoorbeeld de krant leest, naar de radio luistert of mensen hoort praten. Daar gaat het om in deze bundel. Deze dingen, die hem opgevallen of ... Fred Beulen (Kerkrade, 1955) debuteerde in 2017 met de roman "MARTHA". In zijn nieuwe boek "Kamperen....en andere ongein!" presenteert hij een bundel korte verhalen over onderwerpen die alledaagse dingen betreffen, zaken die hij opmerkt als hij bijvoorbeeld de krant leest, naar de radio luistert of mensen hoort praten. Daar gaat het om in deze bundel. Deze dingen, die hem opgevallen of ... Noté /5: Achetez KAMPEREN.....en andere ongein!: een verzameling korte verhalen de Beulen, Fred: ISBN: 9789402168839 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Op Verveel.nl vind je grappige moppen, leuke filmpjes, gratis spelletjes en games tegen verveling. Je vindt hier onder andere denk spelletjes, behendigheid spelletjes, Bubble Shooter spelletjes en diverse an...

INFORMATIE

AUTEUR
Fred Beulen
DIMENSIE
3,10 MB
BESTANDSNAAM
KAMPEREN......en andere ongein!.pdf

OMSCHRIJVING

Fred Beulen (Kerkrade, 1955) debuteerde in 2017 met de roman ''MARTHA''. In zijn nieuwe boek ''Kamperen....en andere ongein!'' presenteert hij een bundel korte verhalen over onderwerpen die alledaagse dingen betreffen, zaken die hij opmerkt als hij bijvoorbeeld de krant leest, naar de radio luistert of mensen hoort praten. Daar gaat het om in deze bundel. Deze dingen, die hem opgevallen of overkomen zijn, vindt hij boeiend, die wil hij vertellen. Soms verteld met humor, soms ook met een serieuze ondertoon, soms puur fictie maar soms ook met een waar gebeurde achtergrond. Stuk voor stuk gaat het om thema's die hem op enig moment even bezig hebben gehouden en waarover hij gewoon "effe" iets kwijt moest. Hij is niet iemand die grote boodschappen wil brengen in zijn verhalen en heeft dan ook niet de aspiratie om de lezer te vertellen hoe hij moet leven of waar zijn uiteindelijke doel in het leven zou moeten liggen. Dat moet de lezer zelf maar uitmaken. Dat laat echter onverlet dat hij soms wel een kritische noot laat doorklinken. Per slot van rekening heeft hij ook een mening. Hij wil de lezer slechts aanzetten ook eens over deze onderwerpen na te denken. Ziehier het resultaat.

Wil je het boek lezen?KAMPEREN......en andere ongein! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fred Beulen. Lezen KAMPEREN......en andere ongein! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN