Schrijfdelicten

Schrijfdelicten - Jantien Dhont | Fthsonline.com

...oor Nederlands , HBO Rechten. Een korte samenvatting van het boek schrijfdelicten ... Schrijfdelicten - Jantien Dhont - (ISBN: 9789081854795 ... ... . Koop Schrijfdelicten van Dhont, Jantien met ISBN 9789081854795. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Schrijfdelicten, geschreven door Jantien Dhont. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over taal en recht, taal, schrijfdelicten, fontys, avans, jhs, ... Schrijfdelicten | 9789081854702 | Tweedehands ... . Denk aan uitleg over taal en recht, taal, schrijfdelicten, fontys, avans, jhs, fz & fw. Dit is een samenvatting van het boekje Schrijfdelicten. Het bevat alleen FW en FZ fouten. Voor IN fouten is er een ander document op Stuvia geplaatst. 9789081854702 Schrijfdelicten koop je vanaf 9.49 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico. Samenvatting. Schrijfdelicten is een praktisch boekje met de belangrijkste taalregels waarmee juristen te maken krijgen. Het is bedoeld als hulpmiddel en naslagwerk voor studenten ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jantien Dhont
DIMENSIE
11,22 MB
BESTANDSNAAM
Schrijfdelicten.pdf

OMSCHRIJVING

Schrijfdelicten 4e druk is een boek van Jantien Dhont uitgegeven bij Communicatiereeks. ISBN 9789081854795 Schrijfdelicten is een instrument om op een adequate en efficiënte manier feedback te geven op taalproducten van studenten. Dankzij een beknopte indeling van de meest voorkomende taalproblemen, kan de docent snel verwijzen naar de uitleg die nodig is om fouten te analyseren en te verbeteren. Omdat de student op deze manier gestimuleerd wordt eigen taaldeficiënties aan te pakken, is het leerrendement veel groter. Het boek bevat veel voorbeelden, illustraties en hilarische taalfouten.

Wil je het boek lezen?Schrijfdelicten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jantien Dhont. Lezen Schrijfdelicten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN