De bende van de bokkenrijders 4 Het loon van de duivel

De bende van de bokkenrijders 4 Het loon van de duivel - Ton van Reen | Fthsonline.com

... / 4 Het loon van de duivel van Ton van Reen ... Boek: 4 Het loon van de duivel - Geschreven door Ton van Reen ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De bende van de bokkenrijders - dyslexieuitgave 4 Het loon van de duivel direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. 4 Het loon van de duivel | ISBN 9789491638367 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Vol wanhoop voelt hij hoe het net van de s ... bol.com | De bende van de bokkenrijders 4 Het loon van de ... ... . Vol wanhoop voelt hij hoe het net van de schout en beul zich ook rond hem en de dokter sluit. Het Loon van de duivel volgt als zelfstandig leesbaar slot op de drie eerdere delen van De bende van de bokkenrijders, Ontsnapt aan de galg, Vurige ruiters en De gesel van het zwarte goud. Specificaties. De bende van de bokkenrijders / 4 Het loon van de duivel van Ton van Reen (boek, paperback, ISBN 9789491638367). In de tweede helft van de 18de eeuw lopen in het zuiden van Limburg de spanningen steeds verder op. De machthebbers... In de tweede helft van de 18de eeuw lopen in het zuiden van Limburg de spanningen steeds verder op. De machthebbers jagen verbeten op mensen die er van worden verdacht bokkenrijder te zijn. En de bokkenrijdersbende slaat steeds harder terug. Geweld volgt op geweld. Een groeiend aantal mensen belandt in de kerkers van de burcht 's-Hertogenrade, waar ze vreselijk worden gemarteld om hen tot ... De bende van de bokkenrijders speelt zich af in de tweede helft van de 18e eeuw, in de buurt van Limburg. Het verhaal gaat over Mathijs Stevens, die leerling chirurgijn is en in dienst is van Joseph Kirchhoffs. Joseph Kirhoffs blijkt, naast het feit dat hij een dokter is, ook de leider van de bende van de bokkenrijders te zijn. 4 Het loon van de duivel. In de tweede helft van de 18de eeuw lopen in het zuiden van Limburg de spanningen steeds verder op. De machthebbers jagen verbeten op mensen die er van worden verdacht bokkenrijder te zijn. En de bokkenrijdersbende slaat steeds harder terug. Geweld volgt op geweld. Een groeiend aantal mensen belandt in d...

INFORMATIE

AUTEUR
Ton van Reen
DIMENSIE
6,94 MB
BESTANDSNAAM
De bende van de bokkenrijders 4 Het loon van de duivel.pdf

OMSCHRIJVING

In de tweede helft van de 18de eeuw lopen in het zuiden van Limburg de spanningen steeds verder op. De machthebbers jagen verbeten op mensen die er van worden verdacht bokkenrijder te zijn. En de bokkenrijdersbende slaat steeds harder terug. Geweld volgt op geweld. Een groeiend aantal mensen belandt in de kerkers van de burcht 's-Hertogenrade, waar ze vreselijk worden gemarteld om hen tot verraad te dwingen.Mathijs Stevens wordt steeds zelfstandiger, maar hij is nog altijd leerling van dokter Kirchhoffs, die behalve chirurgijn ook de geheime leider is van de bokkenrijders. Vol wanhoop voelt hij hoe het net van de schout en beul zich ook rond hem en de dokter sluit.Het Loon van de duivel volgt als zelfstandig leesbaar slot op de drie eerdere delen van De bende van de bokkenrijders, Ontsnapt aan de galg, Vurige ruiters en De gesel van het zwarte goud.

Wil je het boek lezen?De bende van de bokkenrijders 4 Het loon van de duivel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ton van Reen. Lezen De bende van de bokkenrijders 4 Het loon van de duivel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN