GEEF MIJ JE HAND

GEEF MIJ JE HAND - Terruwe | Fthsonline.com

... / Dan ... Geef Mij Je Hand. Tracklist: 1 ... Kinderwoorddienst - Liedje: Geef mij je hand ... . Geef Me Je Hand 2. Ga Met Me Mee 3. Jij Bent Van Mij. 4. Een Leven Lang 5. Ik Heb Altijd M'N Dromen Nog 6. Ik Hou... Geef mij je hand. Om er te kunnen zijn 'voor' de ander, moet je eerst 'met' de ander zijn. Daar draait het om bij geestelijke verzorging: een tijdje met iemand meelopen, hand in hand. Op het moment dat iemand de weg even kwijt is, kan dat al veel verlichting bieden, of perspectief. Je voelt je heel goed zeg jij, je mond ... bol.com | Geef Mij Je Hand, Maribelle | CD (album) | Muziek ... . Je voelt je heel goed zeg jij, je mond begint te trillen Ik weet dat ik jou kan helpen, maar je moet zelf willen Elkaar nu een dienst bewijzen, dat is alles wat ik vraag Zet weg nu die angst, ik wist het al het is mijn dag vandaag Geef mij nu je angst, ik geef je er hoop voor terug Geef mij nu de nacht, ik geef je de morgen terug Geef mij je angst is een lied uit 1982 oorspronkelijk van de Oostenrijkse zanger Udo Jürgens, uitgebracht onder de Duitstalige titel Gib mir deine Angst.Volkszanger André Hazes vertaalde het en bracht het nummer uit in 1983. Guus Meeuwis bracht zijn versie uit in 2005 waarna het op nummer 1 belandde. Al eerder nam Meeuwis op verzoek van Edwin Evers dit nummer op ter gelegenheid van het ... Geef me je hand. Geef me je hand en houd me vast want het is nu zo donker om me heen. Ik voel me soms zo mateloos alleen het leven draag ik als een last. Wees stil, want woorden gaan verloren in een orkaan die mij nu overspoelt. Ik weet dat je het goed bedoelt maar soms kan ik die woorden niet meer horen. Geef me je schouder om op uit te huilen Geef mij nu je angst, ik geef je er hoop voor terug. Geef mij nu de nacht, ik geef je een morgen terug. Zolang ik je niet, verlies, vind ik heus wel m'n weg met jou. Geef mij het gevoel, dat ik er weer bij hoor voortaan. Ik ga met je mee, want ik laat je nu nooit meer gaan. Geef mij nu je angst, ik geef je er hoop voor terug. Geef mij nu de nacht, Geef mij je hand, geef mij ze allebei, en vertel me even dat je niet kunt leven zonder mij, zonder mij! Geef mij je hand, geef mij je hart erbij. Wil me altijd geven liefde om te leven zonnig en blij, zonnig en blij! > Artikelen in dit thema Zesde zondag van Pasen jaar B . Geef mij je hand. 1.617 vind-ik-leuks · 53 personen praten hierover. "GEEF MIJ JE HAND" Is er leven na dit leven? Bijzondere ervaring(en) of boodschappen uit het licht met elkaar delen kan het... Geef mij je hand. 18 hrs · Hoe weet je dat je de juiste keuze hebt genomen. Dat weet je niet. Je kan alleen je innerlijk stem volgen en erop vertrouwen dat je het bij het rechte eind hebt. Hoe weet je dat je de juiste keuze hebt genomen. Dat weet je niet. Geef mij je hand, Geef mij ze allebei, En vertel me dan, dat je niet kunt leven, zonder mij. Geef me een knuff...

INFORMATIE

AUTEUR
Terruwe
DIMENSIE
3,4 MB
BESTANDSNAAM
GEEF MIJ JE HAND.pdf

OMSCHRIJVING

Honderdduizenden mensen lijden aan een frustratieneurose: het gevoelsleven is zozeer achtergebleven bij de verstandelijke en lichamelijke ontwikkeling dat de persoonlijkheid zich niet ten volle heeft kunnen ontplooien.Onvrede, angst, minderwaardigheidsgevoelens en onmacht om van het leven te genieten zijn hiervan de symptomen.Dr Terruwe ziet als de oorzaak van identiteitsverlies het gebrek aan bevestiging, het gebrek aan oprecht-ervaren levenshouding van de andere mens.De samenleving kan niet zonder openheid: wie in zijn gevoelsleven onbevestigd blijft kan geen positieve respons geven en zoekt deze bevestiging in zichzelf, - maar dan wordt deze mens negatief en destructief Moord en doodslag, zelfs oorlogen en concentratiekampen, zijn van dit vergeefse zoeken de uiterste consequenties.Dr Terruwe is geen cultuurpessimiste. Zij ziet een uitweg uit de frustratieneurosen die zovelen afzonderlijk, en daarmee onze maatschappij in haar totaliteit, zo ernstig aantasten: geopendheid jegens elkaar in bevestigende oprechte oplettendheid die het wezen van de ander beschuttend omvat.Ieder moet de positieve zin van zijn bestaan gaan ervaren. Dat kan alleen wanneer iemand bevestigd wordt door zijn medemens als: ,,jij bent goed”Dit zou een geweldloze revolutie kunnen betekenen. Een revolutie met de vaste hoop en het uitzicht op een evolutie naar waarachtig menselijk geluk. ..

Wil je het boek lezen?GEEF MIJ JE HAND in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Terruwe. Lezen GEEF MIJ JE HAND Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN