Het Grote Spellenboek voor Anderstaligen 2

Het Grote Spellenboek voor Anderstaligen 2 - Jenneke de Nerée | Fthsonline.com

... gedaan als thuis met vrienden of taalmaatjes ... Boek: 1 - Geschreven door Jenneke de Nerée ... . Het Grote Spellenboek voor anderstaligen is speciaal ontwikkeld voor anderstaligen vanaf niveau A1 die op een speelse manier met de Nederlandse taal aan de slag willen. De spellen zijn afwisselend ... Het Grote Spellenboek voor anderstaligen Deel 1. Jenneke de Nerée. Bestel het boek € 19,95 . ISBN: 9789461852281. Het Grote Spellenboek voor anderstaligen is speciaal ontwikkeld voor anderstaligen vanaf niveau A1 die op een speelse manier met de Nederlandse taal aan de slag willen. Het Grote Spellenboek voor anderstaligen is ... Het Grote Spellenboek voor… - voor €19,95 ... . Het Grote Spellenboek voor anderstaligen is speciaal ontwikkeld voor anderstaligen vanaf niveau B1 die op een speelse manier met de Nederlandse taal aan de slag willen. De spellen zijn afwisselend wat betreft vorm, inhoud en moeilijkheidsgraad. De spellen kunnen zowel tijdens de Nederlandse les worden gedaan als thuis met vrienden of taalmaatjes. Het Grote Spellenboek voor anderstaligen Deel 2. Jenneke de Nerée. Bestel het boek € 14,95 . ISBN: 9789461852533. Nu tijdelijk met 25% korting voor slechts € 14,95. Het Grote Spellenboek voor anderstaligen is speciaal ontwikkeld voor anderstaligen vanaf niveau B1 die op een speelse manier met de Nederlandse taal aan de slag willen. Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalcon...

INFORMATIE

AUTEUR
Jenneke de Nerée
DIMENSIE
4,9 MB
BESTANDSNAAM
Het Grote Spellenboek voor Anderstaligen 2.pdf

OMSCHRIJVING

Het Grote Spellenboek voor anderstaligen is speciaal ontwikkeld voor anderstaligen vanaf niveau B1 die op een speelse manier met de Nederlandse taal aan de slag willen. De spellen zijn afwisselend wat betreft vorm, inhoud en moeilijkheidsgraad. De spellen kunnen zowel tijdens de Nederlandse les worden gedaan als thuis met vrienden of taalmaatjes. De spellen zijn bedacht door Jenneke de Nerée, die een ruime ervaring heeft op het gebied van Nederlands als tweede taal.

Wil je het boek lezen?Het Grote Spellenboek voor Anderstaligen 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jenneke de Nerée. Lezen Het Grote Spellenboek voor Anderstaligen 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN