Kamerplanten-encyclopedie

Kamerplanten-encyclopedie - Herwig | Fthsonline.com

...lanten die gehouden kunnen worden als kamerplant ... Kamerplanten encyclopedie - NRC Webwinkel ... . Kweek bijv. je eigen koffie of cacaoplant. Een kamerplant is een cultuurplant die binnenshuis ter decoratie - vaak in een bloempot - gehouden wordt. Kamerplanten stammen oorspronkelijk vaak uit landen met een tropisch klimaat; in de Nederlandse of Belgische buitenlucht kunnen ze niet overleven.. Kleur en vorm zijn vaak bepalend voor de aanschaf. De populariteit van een soort is daarbij onderhevig aan de mode van het moment. Bestel Kamerplanten encyclopedie Voor 23:00 be ... Recensie: 'Kamerplanten encyclopedie' door Nico Vermeulen ... ... . Bestel Kamerplanten encyclopedie Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies 'Kamerplanten encyclopedie' door Nico Vermeulen - Onze prijs: €6,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis De kamerplantenencyclopedie is een onmisbaar naslagwerk bij de keuze van planten in en bij huis- voor kamers met zon of schaduw, de serre en het terras. De schitterende kleurenfoto's geven een uitstekend beeld van wat u van de opgenomen soorten kunt verwachten. Maar dit boek biedt meer: u vindt alle informatie die u nodig hebt over verzorging en standplaats. Topkwaliteit Kamerplanten zaden kopen met 50% korting? Bestel uw zaden tegen groothandelprijzen. Vandaag bestellen = Morgen in Huis! Bekijk hier ons aanbod Flaptekst Geillustreerde kamerplanten encyclopedie. De kamerplantenencyclopedie is een onmisbaar naslagwerk bij de keuze van planten in en bij huis- voor kamers met zon of schaduw, de serre en het terras. De schitterende kleurenfoto's geven een uitstekend beeld van wat u van de opgenomen soorten kunt verwachten. Het boek Kamerplanten encyclopedie, geschreven door Nico Vermeulen, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Kamerplanten encyclopedie. Om je toch van alle informatie te voorzien, verwijzen wij je graag door naar de kamerplanten encyclopedie, klik hier. Categories: Klantenservice. Direct 10% online korting bij het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Kamerplanten encyclopedie (NL) Kids Guide To Planting a Flower Garden. New! Klein Garten (Tipps und Tricks) Kuipplanten (Cooper) Nederlandstalige database + foto's KULAK Plantengids (foto's, 4-talige plantennamen) en idem K.U.Leuven, campus Kortrijk Latijnse en Griekse plantennamen en hun betekenis. ABC van het plantenlatijn. Lecture Plants...

INFORMATIE

AUTEUR
Herwig
DIMENSIE
8,44 MB
BESTANDSNAAM
Kamerplanten-encyclopedie.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is een kamerplantenboek van bijzondere klasse. Uiterst compleet, practisch en schitterend geïllustreerd. het bestaat uit 4 delen: het eerste (met fraaie foto's) biedt algemene informatie over kamer- en kasplanten. Het weten waard. Het 2e deel (op bruin papier en met tekeningen) is volledig op de praktijk gericht. U vindt hier precies wat u moet doen om uw planten goed te verzorgen, te vermeerderen, tegen ziektes te beschermen enz. Het 3e deel is ongetwijfeld het belangrijkst. In alfabetische volgorde zijn hier zo'n 1500 soorten uitgebreid beschreven en met zo'n 700 kleurenfoto's rijk geïllustreerd. Het vierde deel (op bruin papier) geeft in overzichtelijke tabellen optimale informatie over het gebruik van vele plantengroepen, de beste standplaatsen, bezonning enz. gevolgd door een uitvoerig register. Het geheel is een boek dat zijn weerga niet kent: een schitterende aanwinst voor iedere kamerplantvriend(in).

Wil je het boek lezen?Kamerplanten-encyclopedie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herwig. Lezen Kamerplanten-encyclopedie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN