Wisting Kwartet - Jachthonden

Wisting Kwartet - Jachthonden - Jørn Lier Horst | Fthsonline.com

... Paperback Verschijningsdatum juni 2017 ISBN 9789400506633 Uitgever A ... Jachthonden - Wisting kwartet 2 luisterboek van Jørn Lier ... ... .W. Bruna Uitgevers. Wil je dit boek kopen? Online beschikbaar via Bol.com. € 19,48 ... Luister naar 'Jachthonden Wisting kwartet 2' door Jørn Lier Horst, verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Verteld door Frank Rigter. Start vandaag nog een proefperiode van 30 dagen en ontvang je eerste luisterboek gratis. Zeventien jaar geleden leidde William Wisting het onderzoek in een van Noorwegens beru Jachthonden | ISBN 9789400506633 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een tijdje geleden schreef ik ov ... Noorse serie Wisting: naar de boeken van Jørn Lier Horst ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een tijdje geleden schreef ik over het boek Rode sneeuw van Jørn Lier Horst, na Jo Nesbø de bestverkopende Noorse auteur. Ik vond Rode sneeuw erg prettig lezen en was dan ook blij toen het volgende deel van het Wisting-kwartet zich aandiende. Voordat ik kon beginnen in het boek Jachthonden, had ik een drukke reis naar Noorwegen, waar ik niet aan lezen toekwam. 'Jachthonden, Wisting Kwartet 2' door Jørn Lier Horst - Onze prijs: €12,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis...

INFORMATIE

AUTEUR
Jørn Lier Horst
DIMENSIE
11,41 MB
BESTANDSNAAM
Wisting Kwartet - Jachthonden.pdf

OMSCHRIJVING

Zeventien jaar geleden leidde William Wisting het onderzoek in een van Noorwegens meest beruchte strafzaken, de moord op de jonge Cecilia Linde. Als men ontdekt dat het bewijs is vervalst, wordt Wisting geschorst. Het ziet ernaar uit dat er een man onterecht is veroordeeld voor de moord, en de media ruiken bloed. Wisting heeft zijn leven gewijd aan de jacht op criminelen. Maar nu is hij degene op wie jacht wordt gemaakt. Om uit te vinden wat er daadwerkelijk is gebeurd moet Wisting zelf op onderzoek gaan, en niemand mag weten van zijn onderzoek. De pers gaat zijn gangen nauwlettend na en dus vraagt hij hulp aan zijn dochter Line, een journalist. De vermissing van opnieuw een jonge vrouw vormt het startschot voor een zinderende race tegen de klok. Wisting en zijn dochter moeten iedereen nét een stap voor proberen te blijven.

Wil je het boek lezen?Wisting Kwartet - Jachthonden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jørn Lier Horst. Lezen Wisting Kwartet - Jachthonden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN