De Hongerspelen 1 - The Hungergames

De Hongerspelen 1 - The Hungergames - Suzanne Collins | Fthsonline.com

...gergames (Paperback). De internationale bestseller The Hunger Games is nu verfilmd ... De Hongerspelen 1 - The Hungergames - Suzanne Collins ... ... . In deze spectaculaire bioscoophit... Op de dag van de boetedoening wordt Prim geloot om mee te doen met de Hongerspelen, maar Katniss kan dat niet verdragen en ze offert zich op om in plaats van Prim mee te doen aan de Spelen. De jongen die mee moet doen van district 12 is Peeta, een leuke sterke bakkerszoon die bekent dat hij Katniss al een tijd leuk vond… De Hongerspelen werd in 2012 verfilmd. Op 21 maart kwam de film in de Nederlandse bioscopen onder de naam The Hunger Ga ... De hongerspelen van Suzanne Collins | Boek en recensies ... ... . Op 21 maart kwam de film in de Nederlandse bioscopen onder de naam The Hunger Games. Vervolg De Hongerspelen is deel 1 van De Hongerspelen Trilogie. Het wordt vervolgd door deel 2 Vlammen en deel 3 Spotgaai. Lees verder. Boekverslag: De Hongerspelen trilogie - Vlammen (2) De mogelijkheid een leesdossier aan te maken; Updates over de nieuwste Scholieren.com-tools die je (school)leven nog gemakkelijker maken; Wij gaan te allen tijde zorgvuldig met jouw persoonlijke gegevens om en zullen je e-mailadres nooit delen met andere partijen. Wil je meer weten, dan kan je altijd even contact met ons opnemen. The Hunger Games is een Amerikaanse sciencefictionfilm uit 2012, gebaseerd op het gelijknamige boek van Suzanne Collins.De film ging in Nederland en België in première op 21 maar...

INFORMATIE

AUTEUR
Suzanne Collins
DIMENSIE
11,93 MB
BESTANDSNAAM
De Hongerspelen 1 - The Hungergames.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie De Hongerspelen. Katniss Everdeen woont in het 12e en armste district van Panem, het land dat ooit bekendstond als Noord-Amerika. Met haar moeder en haar zusje Prim leidt ze een armoedig leven, getekend door het keiharde regime van het welvarende Capitool. Jaarlijks worden de Hongerspelen uitgevaardigd: 24 door loting aangewezen tributen, een jongen en een meisje uit elk district, gaan een strijd op leven en dood met elkaar aan. En dit jaar wordt Prim uitgeloot... Katniss weet dat de Hongerspelen een doodvonnis voor haar jonge zusje betekenen en besluit haar plek in te nemen. Onder het oog van de hele bevolking van Panem, die de strijd als bron van vermaak volgt, begeeft ze zich in de gemanipuleerde arena. Gevangen in een meedogenloos web van bruut geweld, gemanipuleerde tv-beelden en corrupte politici komt Katniss voor de keus staan: hoe ver zal ze gaan om te overleven? DE HONGERSPELEN is een ultieme leeservaring die niemand mag missen!

Wil je het boek lezen?De Hongerspelen 1 - The Hungergames in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Suzanne Collins. Lezen De Hongerspelen 1 - The Hungergames Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN