Boekplanner

Boekplanner - Jolanda Pikkaart | Fthsonline.com

...un boek allerlei raad, adviezen, tips, informatie en allerlei andere zaken die te maken hebben met het proces ... Boekplanner met boek door Jolanda Pikkaart, Esther van der ... ... . Het boek is geschreven in heldere en duidelijke taal, voor iedereen... Deze boekplanner helpt je daarbij. Inclusief een stappenplan en een checklist. Dus voor focus, bepaal je doel en ga aan de slag. De schrijftips gaan je helpen bij het overzicht en het organiseren van je tijd. De extra downloads geven een boost aan je boekproject. Boekplanner met boek 'Zorg dat jouw boek er wel komt' Een boek schrijven is een project. Er komt veel bij k ... Boekplanner door Jolanda Pikkaart, Esther van der Ham ... ... . Boekplanner met boek 'Zorg dat jouw boek er wel komt' Een boek schrijven is een project. Er komt veel bij kijken. Het is niet iets dat je even tussendoor doet. De blauwdruk van je boek maken. Kinderen Onderwijs Speciaal Onderwijs Coaching School Hacks Beginnen Met School Ideeën Voor De Klas Socialisme Klaslokaalindeling Kenia. Boekplanner met boek direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Deze boekplanner helpt je daarbij. Inclusief een stappenplan en een checklist. Dus voor focus, bepaal je doel en ga aan de slag. De schrijftips gaan je helpen bij het overzicht en het organiseren van je tijd. De extra downloads geven een boost aan je boekproject. Boekplanner 52 weken focus op jouw boek! Esther van der Ham & Jolanda Pikkaart. Boekplanner 52 weken focus op jouw boek! Esther van der Ham & Jolanda Pikkaart . Een boek schrijven is een project. Er komt veel bij kijken. Het is niet iets dat je even tussendoor doet. De blauwdruk van je boek maken ......

INFORMATIE

AUTEUR
Jolanda Pikkaart
DIMENSIE
9,66 MB
BESTANDSNAAM
Boekplanner.pdf

OMSCHRIJVING

Een boek schrijven is een project. Er komt veel bij kijken. Het is niet iets dat je even tussendoor doet. De blauwdruk van je boek maken, schrijven en herschrijven, zorgen voor een goede boekpromotie en waar en hoe ga je publiceren? Allemaal stappen die je moet nemen voordat je boek in de winkel ligt.Schrijven en plannenHoe houd je tijdens het schrijfproces overzicht? Door te plannen en bij te houden hoever je bent. Deze boekplanner helpt je daarbij. Inclusief een stappenplan en een checklist. Dus voor focus, bepaal je doel en ga aan de slag. De schrijftips gaan je helpen bij het overzicht en het organiseren van je tijd. De extra downloads geven een boost aan je boekproject. En er hoort ook een gratis online training boekplanning bij.Wat krijg je met de boekplanner?Meer overzicht bij het schrijven van je boekDuidelijkheid over voor wie je je boek schrijft en hoe je daar het beste bij aan kan sluitenDuidelijkheid over wat je wanneer moet doenBeschrijven en behalen van doelenMeer focusMeer commitmentVeel schrijftipsHet bepalen en behalen van je deadlineEen tijdlijn van je boek metRuimte voor reflectie en evaluatie: wat ging goed en wat ga je verbeteren?Als bonus is er een online training boekplanning beschikbaarDeze boekplanner kan gebruikt worden samen met het theorieboek 'Zorg dat jouw boek er wél komt'Dit boek bevat Tips en trucs van experts die ook deze boekplanner hebben gemaakt.

Wil je het boek lezen?Boekplanner in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jolanda Pikkaart. Lezen Boekplanner Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN