De hond heeft mijn huiswerk opgegeten!

De hond heeft mijn huiswerk opgegeten! - Donna Goldberg | Fthsonline.com

...organiseren. Het boek bevat helder geschreven hoofdstukken waarmee ouders kinderen stap voor stap door het proces van ordenen en plannen kunnen leiden ... Top Honderd | De hond heeft mijn huiswerk opgegeten ... ... . Veel middelbare scholieren hebben moeite met het plannen en uitvoeren van hun huiswerk. Met dit praktische handboek kunnen ouders en verzorgers hun kinderen op de middelbare school vaardigheden aanleren om het huiswerk slim en snel te organiseren. Het boek is opgebouwd uit hoofdstukken die aanschouwelijk zijn geschreven zodat ouders en verzorgers hun kinderen stap voor stap door het proces van ... Bekijk 'De hond heeft mijn huiswerk opgegeten!'(9789077557440) op VanDijk.nl Pépé heeft mijn huiswerk verscheurd Het was eigenlijk mijn eigen sc ... PDF De hond heeft mijn huiswerk opgegeten! - Boeken.com ... ... Bekijk 'De hond heeft mijn huiswerk opgegeten!'(9789077557440) op VanDijk.nl Pépé heeft mijn huiswerk verscheurd Het was eigenlijk mijn eigen schuld. Ik had het op een kastje gelegd, maar het was 1 enkel dun papiertje, dus het is er waarschijnlijk af gewaaid. Ik heb het opgeruimd, niks tegen Pépé gezegd, dat had geen zin meer, die lag te slapen in de kamer. Sorry mevrouw, de hond heeft mijn huiswerk opgegeten De hond heeft mijn huiswerk opgegeten ! leer kinderen zelf organiseren en plannen. Jennifer Zwiebel & Donna Goldberg . Veel middelbare scholieren hebben moeite met het plannen en uitvoeren van hun huiswerk. Met dit ... Veel middelbare scholieren hebben moeite met het plannen en uitvoeren van hun huiswerk. Met dit praktische handboek kunnen ouders en verzorgers hun kinderen op de middelbare school vaardigheden aanleren om het huiswerk slim en snel te organiseren. Het boek is opgebouwd uit hoofdstukken die aanschouwelijk zijn geschreven zodat ouders en verzorgers hun kinderen stap voor stap door het proces van ......

INFORMATIE

AUTEUR
Donna Goldberg
DIMENSIE
12,89 MB
BESTANDSNAAM
De hond heeft mijn huiswerk opgegeten!.pdf

OMSCHRIJVING

Veel middelbare scholieren hebben moeite met het plannen en uitvoeren van hun huiswerk. Met dit praktische handboek kunnen ouders en verzorgers hun kinderen op de middelbare school vaardigheden aanleren om het huiswerk slim en snel te organiseren. Het boek is opgebouwd uit hoofdstukken die aanschouwelijk zijn geschreven zodat ouders en verzorgers hun kinderen stap voor stap door het proces van organiseren en plannen van schoolwerk kunnen leiden. Zo verbeteren kinderen hun vaardigheden op het gebied van organiseren, plannen en communiceren en hebben ze geen smoes meer nodig als ze hun huiswerk niet gedaan hebben!

Wil je het boek lezen?De hond heeft mijn huiswerk opgegeten! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Donna Goldberg. Lezen De hond heeft mijn huiswerk opgegeten! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN