Ik, alleen

Ik, alleen - Sophie Zijlstra | Fthsonline.com

...ieus moeten knokken als ik dan toch nog jaren hier ga zijn, als ik oud ben zal ik nog altijd niet voor mijzelf kunnen zorgen, ik zal niets hebben ... Lil' Kleine - Alleen Lyrics | Genius Lyrics ... . Hoe kan ik het bruto bedrag berekenen als ik alleen het btw-bedrag weet? Vraag volgen. Delen; Antwoorden 2. Reacties 0. Weet jij het antwoord? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Je mag slechts ... Ik voel me zo alleen soms Maar ze zeggen, op de top is het eenzaam Je hebt geen doel als je niet weet waar je heengaat Ben ik morgen niemand, ... 'Nu ik alleen ben, werk ik nog meer dan voorheen' - NRC ... ... Ik voel me zo alleen soms Maar ze zeggen, op de top is het eenzaam Je hebt geen doel als je niet weet waar je heengaat Ben ik morgen niemand, dan laat je me zeker alleen staan Ja, ik voel me zo alleen soms Ja, ik voel me zo alleen soms Ja, ik voel me zo alleen soms Maar ze zeggen, op de top is het eenzaam Als we allemaal een steentje bijdragen Alleen werken is onvermijdelijk bij bepaalde functies in bijvoorbeeld de zorg, de bewaking of het winkelbedrijf. Wie alleen werkt, kan niet terugvallen op collega's bij gevaar of een ongeval. De Arbowet geeft geen speciale eisen voor alleen werken. Werkgevers zijn verantwoordelijk voor een veilige en gezonde werkplek voor medewerkers op eenpersoonsposten. Op het moment dat ik het niet mocht, ging ik iets anders zoeken om die 'behoefte' te bevredigen. Ik moest me echt inhouden om niet elke ochtend wat te snoepen mee te nemen. Een goede oefening in mezelf iets onthouden was het zeker. Ik denk alleen niet dat ik de ervaring zou willen herhalen....

INFORMATIE

AUTEUR
Sophie Zijlstra
DIMENSIE
11,12 MB
BESTANDSNAAM
Ik, alleen.pdf

OMSCHRIJVING

Het is vrijdag 11 september 1840. Koning Willem I leest in zijn werkkamer op paleis Noordeinde de avondkrant waarin het verslag staat van de bijzondere zitting van de Tweede Kamer. Er is gestemd over een nieuwe grondwet. Hoewel de stemming hem niet onmiddellijk tot aftreden dwingt, is het wel een duidelijk signaal. Er wordt aan de poten van de koninklijke macht gezaagd, door leden van het parlement in het openbaar, door zijn zoon en troonopvolger in de wandelgangen.De avond gaat over in de nacht, de koning blijft in zijn werkkamer en hij beveelt zijn kamerheer hem zijn kroon te brengen. In de donkerste uren, tussen waken en slapen in, wordt hij geconfronteerd met geesten van overledenen en keuzes uit het verleden. Ondertussen schrijft hij zijn geliefde, Henriette d'Oultremont, de hofdame van zijn overleden vrouw, een brief waarin hij haar een onmogelijke keuze voorlegt: zijn koninkrijk of een huwelijk met haar?Ik, alleen, een koningsdrama, is het eerste deel van een drieluik over de monarchie onder de koningen Willem I, II en III.

Wil je het boek lezen?Ik, alleen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sophie Zijlstra. Lezen Ik, alleen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN