Levende stilte

Levende stilte - Silvia Ostertag | Fthsonline.com

...n, die tegelijk afstemming en leidraad zijn ... Teksten over stilte, op zinrijk.nl, portal voor ... ... . 'Levende stilte' kreeg een prachtig voorwoord van de bekende benedictijner monnik en zenmeester Willigis Jäger. Sivia Ostertag (1942-2011) studeerde muziek en gaf onderricht als ademtherapeute. Ze werd opgeleid in initiatietherapie door Karlfield Graf Drückhem en studeerde zen bij Willigis Jäger. Blog voor bezinning, bewustwording, spiritualiteit in het dagelijkse leven, het hart als kern, een open hart. Levende stilte (eBook) Silvia Ostertag is ... Levende stilte | Silvia Ostertag | 9789492494016 | YouBeDo.com ... . Levende stilte (eBook) Silvia Ostertag is een geweldige auteur. Download en lees het boek Levende stilte op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Levende stilte in PDF, ePUB, MOBI. Aan rust hebben we allemaal behoefte, maar we komen het tekort. Sylvia Ostertag nodigt ons uit om eenvoudig een begin te maken met het zitten in ... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Brouwers,Jeroen - Levende stilte van stig dagerman, de Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Korte Verhalen Een serie verhalen die je zullen inspireren Over stilte en het leven. Leven in een flow Alles in het universum draait gewoon omdat het draait. Er is niemand die bedacht heeft hoe planeten zich behoren te gedragen. Lees verder… Versluieringen Een verhaal over hoe een doosje eieren de stilte kan verstoren. Waar gebeurt tijdens… De levende stilte von Stig Dagerman | ISBN 9029023368 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Silvia Ostertag
DIMENSIE
7,34 MB
BESTANDSNAAM
Levende stilte.pdf

OMSCHRIJVING

Aan rust hebben we allemaal behoefte, maar we komen het tekort. Sylvia Ostertag nodigt ons uit om eenvoudig een begin te maken met het zitten in stilte. Ze biedt ter ondersteuning eenvoudige, kristalheldere overwegingen, die tegelijk afstemming en leidraad zijn. De korte teksten lenen zich bij uitstek voor gebruik bij individuele en groepsmeditaties. Voor de beginner, maar ook voor hen die het zitten in stilte al langer beoefenen. Ostertag's krachtige impulsen komen voort uit haar eigen jarenlange beoefening en begeleidingspraktijk.Op nuchtere, maar inspirerende wijze moedigt zij de lezer aan om te luisteren naar datgene wat niet te bevatten is. We leren vanuit de ervaring van de stilte het leven van alledag tegemoet te treden.'Levende stilte' kreeg een prachtig voorwoord van de bekende benedictijner monnik en zenmeester Willigis Jäger.Sivia Ostertag (1942-2011) studeerde muziek en gaf onderricht als ademtherapeute. Ze werd opgeleid in initiatietherapie door Karlfield Graf Drückhem en studeerde zen bij Willigis Jäger. Vanaf 1994 had ze een leeropdracht voor zen in de Sanbo-Kkyodan-school. Samen met haar man leidde ze meer dan 25 jaar het vormingsinstituut Seeg, een centrum voor zenmeditatie en kunstzinnige vormgeving in de Allgaü.

Wil je het boek lezen?Levende stilte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Silvia Ostertag. Lezen Levende stilte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN