Elfenblauw 4 - De helm van Armata

Elfenblauw 4 - De helm van Armata - Johan Vandevelde | Fthsonline.com

...de weg te staan. Als hij Cyndrië op de knieën kan dwingen, is het hele Zuid-Sepirische continent in zijn handen ... Johan Vandevelde - Elfenblauw - De vallei van de goden ... . Terwijl Farlog met zijn gigantische leger koers zet naar de Cyndrische hoofdstad Nyamh, gaat Sander met zijn vrienden op zoek naar de mythische Helm van Armata, het ultieme wapen en hun laatste hoop om ... Elfenblauw 4 - De helm van Armata (Hardcover). Na de verwoesting van Brynward lijkt niets de machtige tovenaar Farlog nog in de weg te staan. Als hij... Van Elfenblauw hou je gauw! ... Sander maakt in de nieuwe wereld snel een vriend voor het leven en t ... Johan Vandevelde - Elfenblauw - De Helm van Armata ... . Als hij... Van Elfenblauw hou je gauw! ... Sander maakt in de nieuwe wereld snel een vriend voor het leven en trekt met hem en zijn leermeester, naar de burcht van de man die zijn ouders vermoordde. ... Elfenblauw 4 - De helm van Armata (0) 20,00. Johan Vandevelde; Elfenblauw 3 - De banneling (0) 20,00. Ursula Poznanski; Erebos (7) Na de verwoesting van Brynward lijkt niets de machtige tovenaar Farlog nog in de weg te staan. Als hij Cyndrië op de knieën kan dwingen, is het hele Zuid-Sepirische continent in zijn handen. Terwijl Farlog met zijn gigantische leger koers zet naar de Cyndrische hoofdstad Nyamh, gaat Sander met zijn vrienden op zoek naar de mythische Helm van Armata, het ultieme wapen en hun laatste hoop om ... Elfenblauw - De Helm van Armata Uitgeverij Abimo Sint-Niklaas 434 pagina's Cover: Annemieke Groenhuijzen Thema: fantasy ISBN 97 894 6234 2644 Eerste druk: september 2014 Prijs: €19,95. Na de verwoesting van Brynward lijkt niets de machtige tovenaar Farlog nog in de weg te staan. Zoek. Search: Mijn account Na de verwoesting van Brynward lijkt niets de machtige tovenaar Farlog nog in de weg te staan. Als hij Cyndrië op de knieën kan dwingen, is het hele Zuid-Sepirische continent in zijn handen. Terwijl Farlog met zijn gigantische leger koers zet naar de Cyndrische hoofdstad Nyamh, gaat Sander met zijn vrienden op zoek naar de mythische Helm van Armata, het ultieme wapen en hun laatste hoop om ... De helm van Armata Bronnen, noten en/of referenties Officiële website , waar zowel Elfenblauw (2006-2011) als de heruitgave onder de titel Het juweel van Silnaris (2011) staat vermeld. Ik heb het boek Elfenblauw, de helm van Armata, gelezen van Johan van de velde. Het 4de boek in de reeks. De volledige reeks speelt zich af in Cyndrië. Een sprookjeswereld met elfjes en eenhoorns. In deze wereld is niet iedereen even lief. Er wordt gevochten met zwaarden en pijlen. Sander , het hoofdpersonage van het boek is de kroonprins van ......

INFORMATIE

AUTEUR
Johan Vandevelde
DIMENSIE
6,65 MB
BESTANDSNAAM
Elfenblauw 4 - De helm van Armata.pdf

OMSCHRIJVING

Na de verwoesting van Brynward lijkt niets de machtige tovenaar Farlog nog in de weg te staan. Als hij Cyndrië op de knieën kan dwingen, is het hele Zuid-Sepirische continent in zijn handen.Terwijl Farlog met zijn gigantische leger koers zet naar de Cyndrische hoofdstad Nyamh, gaat Sander met zijn vrienden op zoek naar de mythische Helm van Armata, het ultieme wapen en hun laatste hoop om Farlog te verslaan. Het enige probleem is dat de helm in het bezit is van Carvite, de machtige en gevreesde godin van de Onderwereld. Sander en zijn vrienden staan voor een haast onmogelijke opdracht; een reis door het onherbergzame Tempeldal, naar het Rijk van de Doden. Een zoektocht die velen reeds ondernomen hebben, maar waar nog nooit iemand van is teruggekeerd. Als bovendien blijkt dat Sander en zijn vrienden niet de enigen zijn die op zoek zijn naar de helm, wordt het een race tegen de klok en een meedogenloze strijd op leven en dood.Met ‘De helm van Armata’ komt de bekroonde tetralogie ‘Elfenblauw’ tot een razend spannend en verbluffend einde. - Langverwacht en onverwacht slot van de razend succesvolle fantasyreeks ‘Elfenblauw’- Tweevoudig winnaar van de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen- Een einde dat bij lezers nog lang zal nazinderenJohan Vandevelde (Brussel, 1973) is scenarist en jeugdauteur. Hij heeft een enorme, toegewijde fanbasis en werd veelvuldig genomineerd en gekroond bij de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen.

Wil je het boek lezen?Elfenblauw 4 - De helm van Armata in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johan Vandevelde. Lezen Elfenblauw 4 - De helm van Armata Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN